NASTAVLJEN CRNI NIZ: Mitrović PROMAŠIO penal protiv Junajteda! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan jedanaesterac koji srpski napadač nije realizovao.

NASTAVLJEN CRNI NIZ: Mitrović PROMAŠIO penal protiv Junajteda! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama igraju u ovim trenucima meč 38. kola engleske Premijer lige, a njihov rival na Old Trafordu je ekipa Mančester junajteda.

Gosti iz Londona su vrlo rano stigli do prednosti, pošto je Keni Tete u 19. minutu matirao De Heu i utišao "Teatar snova", a veliku priliku su gosti imali u 25. da dupliraju prednost, kada je glavni arbirar meča pokazao na belu tačku.

Lopti je po običaju prišao Aleksandar Mitrović, srpski napadač, koji nije uspeo da se upiše u strelce, pošto je španski golman zaustavio njegov udarac.

Na taj način je nastavljena loša serija našeg golgetera, kome je ovo već treći penal u sezoni koji nije realizovao. Promašio je protiv Vulvsa na startu sezone, a zatim i protiv Njukasla, kada je loptu zakačio sa obe noge prilikom izvođenja.

Podsetimo, već pre ovog kola je poznato da će Mančester junajted naredne sezone igrati u Ligi šampiona, dok je Fulam "zakucan" za sredinu tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading