TEROR ALEKSANDRA MITROVIĆA! Srbinu STRADAO nos, pa SPAKOVAO dva komada! Navijači Junajteda u TRANSU! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u Premijer ligi kreće da se rešava.

TEROR ALEKSANDRA MITROVIĆA! Srbinu STRADAO nos, pa SPAKOVAO dva komada! Navijači Junajteda u TRANSU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović postiže pogodak protiv Kristal Palasa

Engleska Premijer liga stigla je do same završnice, a 37. rundu ovog takmičenja obeležio je Aleksandar Mitrović.

Fulam nije uspeo da savlada Kristal Palas i odigrao je 2:2, a Mitrović je postigao oba gola za svoj tim.

Prvi je dao iz jedanaesterca u petom minutu nadoknade prvog poluvremena, dok je drugi postigao u 61. minutu na asistenciju Vilijana. Strelci za Kristal Palas bili su Eduard u 34. i Vard u 83. minutu.

Zanimljivo je i da je Mitrović veći deo meča odigrao u dresu na kom nije bilo broja, ni prezimena! Posle jednog duela reprezentativcu Srbije stradao je nos, krv je ostala na dresu, a on je morao da ga promeni. Ipak, u Fulamu nisu imali opremu sa brojem devet pored klupe, pa je Mitrović na terenu završio u "blanko" dresu.

 

 

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Bornmut u gostima rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Kazemiro u devetom minutu. Na ovaj način Junajted je stigao na korak od plasmana u Ligu šampiona pošto je Liverpul odigrao tek 1:1 protiv Aston Vile i sada zaostaje tri boda za "crvenim đavolima", a ima i meč više.

Vila je vodila preko Ramzija od 27. minuta, ali je Firmino izjednačio minut pre isteka 90-og. Sada Liverpulu ostaje da se nada da će savladati Sautempton u poslednjoj rundi, ali i da će Mančester junajted izgubiti oba meča do kraja - protiv Čelsija i Fulama kući.

U poslednjem susretu koji je bio na programu od 16 časova Vulverhempton i Everton su odigrali 1:1. Vulverhempton je poveo golom Hvang Hi Čana u 34. minutu, a gosti su izjednačili preko Mine u desetom minutu nadoknade.

Malo ranije odigran je duel u kom je Brentford savladao Totenhem u gostima sa 3:1.

Trenutno stanje na tabeli izgleda ovako:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading