ČISTKA U HUMSKOJ! Partizan PRODAJE tandem stranaca!

Autor:

Sport

02.06.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli kreću u renoviranje tima.

ČISTKA U HUMSKOJ! Partizan PRODAJE tandem stranaca!

Foto: Starsport

Očajni rezultati Partizana u tek završenoj sezoni i katastrofalan plasman tek na četvrtoj poziciji, uticali su da klub iz Humske već tokom leta krene u reorganizaciju tima.

Dok je čeka da vrhuška crno-belih povuče moralni čin i prepusti rukovodeće funkcije drugim ljudima, koji će "parni valjak" vratiti na stare staze uspeha, umesto u upravi, najavljene su promene u igračkom kadru.

Naime, ukoliko se ukaže šansa za prodaju, Partizan će se oprostiti od Patrika Andradea i Hamidua Traorea, prenosi "Telegraf".

Foto: Starsport

Patrik Andrade

Predstavnici kluba iz Humske već su javili agentima fudbalera sa Zelenortskih ostrva i Malija kakvi su im naredni potezi, traži se mogući način razlaza, uprkos lošoj situaciji unutar Partizana, budući da ovaj tandem ima čvrste i jake ugovore na još dve godine, pa će obe strane morati da budu spremne na kompromis.

Andrade i Traore su stigli među crno-bele prošlog leta, Patrik je došao kao slobodan igrač, dok je za Hamidua izdvojeno 700.000 evropskih novčanica turskom Giresunsporu.

Republika

Foto: Starsport

Hamidu Traore

Ukoliko se sve strane dogovore i usledi rastanak, Partizan će dovesti još jednog ili dva fudbalera na poziciji zadnjeg veznog, kako bi pojačali konkurenciju Kristijanu Beliću i Andrašu Koloradu, sa kojima raspolaže na tim mestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Novosadjanin

02.06.2023 19:22

A ja placam da VAZURA ode. I to debelo placam da SPASEMO PARTIZAN.