"STARA DAMA" SE SELI IZ NOVOG SADA: Otkriveno gde će Vojvodina biti domaćin dok se renovira stadion "Karađorđe"!

Autor:

Sport

01.06.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani presekli, prijateljski klub im oberučke izašao u susret.

"STARA DAMA" SE SELI IZ NOVOG SADA: Otkriveno gde će Vojvodina biti domaćin dok se renovira stadion "Karađorđe"!

Foto: Starsport

Navijači Vojvodine - popularna "Firma"

FK Vojvodina će mečeve kvalifikacija za Ligu konferencija predstojećeg leta igrati na TSC areni zbog delimičnog renoviranja "Karađorđa".

Na najvećem novosadskom stadionu biće postavljena i nova travnata podloga, a u Bačkoj Topoli će sa zadovoljstvom ugostiti "staru damu" srpskog fudbala.

Raširenih ruku dočekaćemo prijatelje iz Novog Sada. Stadion Vojvodine dobiće novo ruho, u Bačkoj Topoli imaće sjajne uslove. I ništa to nije neobično, Voždovac je za evropske utakmice prijavio, takođe, TSC arenu, ranije smo i mi imali slične planove sa stadionom Partizana - rekao je čelnik TSC-a Janoš Žemberi za "Sportklub".

Republika

Foto: Starsport

Vojvodina se seli na sever Srbije

Podsetimo da je Voša takmičenje u Mozzart Bet Superligi Srbije okončala na petom mestu sa 63 osvojena boda, dok su se Topolci okitili vicešampionskom titulom, koja im je donela plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading