ČELNICI CRNO-BELIH NA UDARU GROBARA! Navijači Partizana ponovo PROZVALI upravu kluba!

Autor:

Sport

27.05.2023

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" igra protiv Voždovca meč 37. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

ČELNICI CRNO-BELIH NA UDARU GROBARA! Navijači Partizana ponovo PROZVALI upravu kluba!

Foto: Starsport

Iako utakmica sa "zmajevima" nema rezultatsku važnost za oba kluba, grobari su iskoristili dolazak na stadion za novi "obračun" sa upravom crno-belih.

Izvesno je da će Partizan, koji grabi ka pobedi u ovom duelu, i da izgubi, ostati na četvrtom mestu superligaške tabele, dok je Voždovac "zacementiran" na sedmoj poziciji.

Navijačima kluba iz Humske ne dopada se podatak najlošijeg plasmana u istoriji crno-belih, od osamostaljenja Srbije, pa su ponovo odlučili da protestuju.

Foto: Starsport

Navijači Partizana sa transparentom

Grobari su iskazali revolt okačivši novi transparent na tribini stadiona, u kome pozivaju Upravu na odgovornost zbog rezultata.

Na "tapetu" su se našli generalni direktor Miloš Vazura i kordinator za sportska pitanja i šef skauting službe Ivica Kralj.

- "Stanje u klubu je dobro. Sigurno ćemo igrati Ligu šampiona", Miloš Vazura, 20. 03. 2023. "Verujem da ćemo da budemo drugi, drugo bi bilo neozbiljno", Ivica Kralj, 19. 03. 2023. Odgovornost?! - pisalo je na transparentu grobara, koji su podsetili na izjave čelnika crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PLATICETE sa kamatom

08.06.2023 23:55

NAPOLJE STO PRE JER BICE VAM KASNO ZA SVE. NI VAZURIN PISTOLJ VAS SPASITI NECE. SIKTER BRE IDIOTI BAGRO NESPOSOBNA.