ŠTA URADI, ČOVEČE? Protivniku SLOMIO VILICU, pa bacio navijače u TRANS! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Crvene zvezde našao se u centru pažnje javnosti.

ŠTA URADI, ČOVEČE? Protivniku SLOMIO VILICU, pa bacio navijače u TRANS! (VIDEO)

Foto: Starsport

Radživ Van la Para, Slobodan Urošević i Saša Zdjelar

Nema navijača Crvene zvezde koji se ne seća Radživa Van la Pare.

Najavljivan je kao jedno od najvećih pojačanja u istoriji kluba, došao je iz Hadersfilda za 1.2 miliona evra, a nije pokazao apsolutno ništa, te su ga mnogi zvali i Van la Prevara.

U dresu Zvezde odigrao je tek 11 utakmica na kojima je postigao jedan pogodak, protiv Trepče u Kupu Srbije i posle epizode u Beogradu karijera mu je krenula u veliki pad.

Ipak, on je uspeo da se vrati na fudbalsku mapu i da zablista u dresu holandskog Almerea koji se bori za plasman u elitni rang i na krilima Van la Pare stigao je do polufinala plej-ofa. 

Almere je posle produžetaka izbacio Ajndhoven, a centralna figura bio je upravo bivši igrač Zvezde. On je prvo početkom drugog poluvremena kolenom udario golmana protivničkog tima u glavu, a ovaj je u međuvremenu operisan i sada ima dva šrafa i ploču u vilici koja je bila slomljena.

 

 

Oporavak traje šest nedelja, nadam se da neću morati dugo da jedem na slamčicu. Jeste Van la Para uputio izvinjenje, ali je bilo nepotrebno. Samo je frustrirajuće - rekao je Bertrams, golman Ajndhovena.

Susret se nastavio, kasnije je ušao i u produžetke, a Van la Para izrastao je u heroja kada je u u 109. minutu pogodio za konačnih 3:1 i prolaz Almerea u polufinale plej-ofa gde će igrati protiv boljeg iz dvomeča Viljem Drugi - Venlo.

 

 

Bacio je nekadašnji igrač Zvezde navijače u trans, a stadion je posle njegovog pogotka doslovno eksplodirao, te je on na kraju poneo epitet heroja susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading