VAZURA SE OGLASIO POSLE SKANDALA! Generalni direktor Partizana otkrio ISTINU o bivšim fudbalerima crno-belih!

Autor:

Sport

22.05.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana pojavila se informacija da je trojici bivših igrača Partizana zabranjen ulaz na stadion u Humskoj, kao i na trening centar crno-belih u Zemunu.

VAZURA SE OGLASIO POSLE SKANDALA! Generalni direktor Partizana otkrio ISTINU o bivšim fudbalerima crno-belih!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Velika prašina podigla se posle vesti da su Lazar Marković, Ivan Obradović i Miloš Jojić persone "non grata" na stadionu Partizana, dok im je onemogućeno i da borave na stadionu Teleoptika, koji je vlasništvo kluba iz Humske.

Njih trojica su presavili tabak i tužili Partizan zbog neizmirenih obaveza crno-belih, međutim, prema rečima generalnog direktora srpskog vicešampiona ne radi se o osveti, nego o pravilniku koji važi za sve koji žele da kroče na popularni "Zemunelo".

- Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Oni nisu ni tražili dozvolu. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Mada jeste licemerno da tražiš uslugu od nekoga koga tužiš. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao - rekao je Vazura za "Republiku".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Stojković je uvek dobrodošao u Humskoj

Funkcioner "parnog valjka" naglašava da mnogi drugi nekadašnji asovi Partizana, poput proslavljenog golmana Vladimira Stojkovića, pokazuju drugačije ponašanje i uvek imaju dozvolu kluba za ulaz na Sportski centar u Zemunu.

- Vladimir Stojković kad dođe, on pita da li može da trenira i dobije dozvolu. Isto je bio tako i Aleksandar Mitrović i Marko Jevtović. Dešavalo nam se da nam u Teleoptik ulaze razni menadžeri, da se tu pije kafa, da dolaze roditelji igrača ili dece koja igraju za Partizan. Sa tom praksom smo prekinuli, a bivši igrači neka piju pića u kafićima. Ne može niko u Teleoptik ko nije pod ugovorom - kategoričan je generalni direktor crno-belih.

Na kraju je potvrdio i da su Lazaru, Ivanu i popularnom "Zeki" izmirene sve obaveze i regulisana dugovanja.

- Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz kluba - istakao je Miloš Vazura za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sale

22.05.2023 19:36

Prevarantu tebi i Vecelicu prvo treba da se zabrani ulazak u bilo koji objekat kluba... mars vise iz Partizana stetocine