DETONACIJA! Dušan Vlahović NAPUŠTA Juventus i razbija PROKLETSTVO Srba!

Autor:

Sport

19.05.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "stare dame" je na ceni, videćemo da li će uspeti da prekine crni niz naših fudbalera.

DETONACIJA! Dušan Vlahović NAPUŠTA Juventus i razbija PROKLETSTVO Srba!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović jedan je od najboljih napadača današnjice.

Srbin je ove sezone odigrao 41 utakmicu za Juventus u svim takmičenjima i uspeo je da upiše 14 golova i četiri asistencije.

Pogodio je i u revanšu polufinala Lige Evrope protiv Sevilje, ali njegov gol nije bio dovoljan Juventusu da se plasira u finale pošto je španski klub slavio posle produžetaka sa 2:1.

Odlične igre preporučile su Vlahovića brojnim evropskim klubovima, a prema pisanjima "Mundo Deportiva" srpski reprezentativac biće jedna od glavnih meta Reala iz Madrida u narednom prelaznom roku.

 

 

Real je porazom od Mančester sitija (0:4) završio san o novom trofeju u Ligi šampiona, pa se očekuje totalna rekonstrukcija tima za narednu sezonu, a polako se traži i naslednik Karima Benzeme.

Vlahović je jedna od glavnih opcija, a uz njega figuriraju i Hari Kejn i Gonsalo Ramoš, kao i Hulijan Alvarez.

Podsetimo, srpski fudbaleri u Realu se nisu dobro provodili. Milan Janković, Predrag Spasić, Dejan Rambo Petković i Luka Jović bili su veliki promašaji, te će biti zanimljivo videti da li će Dušan Vlahović razbiti prokletstvo Srba na "Santijago Bernabeu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading