LEGENDA ZVEZDE SAVETUJE LJUBIMCA GROBARA! Da li Vlahović treba da ODE iz Juventus? On NEMA dilemu!

Autor:

Sport

14.05.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni napadač "stare dame" Darko Kovačević ocenio je dešavanja oko srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

LEGENDA ZVEZDE SAVETUJE LJUBIMCA GROBARA! Da li Vlahović treba da ODE iz Juventus? On NEMA dilemu!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Juventusa Dušan Vlahović slavi gol u Bergamu

Mesecima unazad traje saga o napadaču Juventusa Vlahoviću i njegovom odlasku iz Torina.

Veliki broj klubova stoji u redu za potpis srpskog reprezentativca, međutim, po rečima proslavljenog golgetera bjanko-nera Darka Kovačevića, Dušan ne bi trebalo da donosi brzoplete odluke.

Nesuglasice su nastale posle prvog meča u Ligi Evrope protiv Sevilje (1:1), kada je Vlahović ranije zamenjen. Prilikom izlaska sa terena, napadač "orlova" je besno skinuo i bacio zavoj sa ruke, odbivši pritom da se rukuje sa iskusnim stručnjakom. 

- Često sam doživljavao ovakve situacije. Nisam ih dobro podnosio. Dušana znam veoma dobro i znam da je prvi kojeg je Alegri izvukao iz igre te večeri. Normalno da si u tim trenucima ljut na trenera, saigrače, na zamenu.... Više volim one koji se ljute i pokazuju da im je stalo, nego igrača koji ostane hladan. Važno je da se uvek iskazuje poštovanje, počevši od kluba, pa do navijača. Vlahović nikada nije pokazao suprotno - rekao je Kovačević za "Gazeta delo Sport".

Foto: Starsport

Darko Kovačević

Legendarni golgeter se prisetio nekadašnjeg saigrača iz Juventusa Alesandra del Pjera, koji smatra da je Dušan dugoročno rešenje za klub.

- Mislim kao Del Pjero. Sećam se jedne svoje godine u Real Sosijedadu kada sam postigao samo tri gola. Vlahović je pretrpeo dosta ove sezone, bilo je tu i povreda. Ni na Svetskom prvenstvu nije bio na 100 odsto. Sigurno je da u reprezentaciji postoji drugačiji pritisak. Kao što je i između Fiorentine i Juventusa, a Dušan ima samo tri godine. Često su mu nedostajali saigrači sposobno da proigravaju: Di Marija, Kjeza, Pogba... Svi koji su pretrpeli razne izostanke.

Prema Darkovom mišljenju, Vlahović nema potrebe da menja sredinu.

- Da sam na Dušanovom mestu ostao bih 100 odsto, osim da mi sam klub kaže da idem. Uveren sam i po kvalitetu i po nivou – Dušan je kalibar za Juventus. Nema sumnje u to. Znam da ga i drugi veliki klubovi prate, ali mora da bude strpljiv. Ovo je bila posebna sezona, kako za ekipu zbog kazni i sudskog postupka, tako i za njega sa povredama - istakao je Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading