PEDALA ZA PROVOKATORA SRBIJE! Arsenal TERA Džaku iz kluba! Poznat je i RAZLOG!

Autor:

Sport

18.05.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski reprezentativac Granit Džaka nalazi se na izlaznim vratima Arsenala, jer klub ne računa na njega u narednoj sezoni.

PEDALA ZA PROVOKATORA SRBIJE! Arsenal TERA Džaku iz kluba! Poznat je i RAZLOG!

Foto: Tanjug/AP

Arsenal je izgubio foto-finiš sa Mančester sitijem i priliku da "građanima" preotme titulu u Premijer ligi.

Samo još teorija čuva "tobdžije", koji će u poslednja dva kola pokušati da nadoknade četiri boda zaostatka za izabranicima Pepa Gvardiole, koji pritom imaju i utakmicu manje u odnosu na Artetinu ekipu.

Krenulo je, u međuvremenu, na Emiratima prestrojavanje i rekonstrukcija tima, za novu sezonu. Uprava kluba krenula je u potragu za pojačanjima, a španski stručnjak je već načinio listu igrača na koje više ne računa.

Grupu prekobrojnih čini i defanzivni vezista Granit Džaka, Švajcarac albanskih korena i veliki provokator Srbije, dobio je "pedalu" od Artete.

 

 

"Tobdžije" nisu ni uzele u razmatranje da obave pregovore oko produženja ugovora sa Džakom, koji je siguran na izlaznim vratima.

Fudbaler poreklom iz Podujeva, iz južne srpske pokrajine Kosovo i Metohija, karijeru bi trebalo da nastavi u Bundesligi, jer je za njega interesovanje pokazao Bajer iz Leverkuzen.

"Farmaceuti" su spremni da izdvoje 15.000.000 evra klubu iz Londona, što bi zadovoljilo apetite rukovodstva Arsenala. Nasuprot toma, Džaku bi na Emiratima trebalo da zameni kapiten Vest Hema Deklan Rajs, koga u timu silno želi i Mančester junajted.

Kako prenosi "Atletik", drugoplasirani tim Premijer lige neće ponoviti greške iz prethodnih godina kada su gubili nosioce igre. Čak šestorica igrača iz sadašnjeg sastava označeni su kao prioritet da ostanu - Aron Remsdejl, Gabrijel Magaljes, Vilijam Saliba, Martin Odegard, Bukajo Saka i Gabrijel Martineli.

Foto: Tanjug/AP

Deklan Rajs

Već su potpisani novi ugovori do 2027. sa Magaljaesom i Martinelijem, a isti su spremni za Ramsdejla i Saku, sa kojima je dogovor praktično postignut.

Kada je reč o pojačanjima, Arteta želi u timu Rafinju iz Barselone, Musu Dijabija (Bajer Leverkuzen) i vezistu Čelsija i engleske reprezentacije Mejsona Maunta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading