ANĆELOTIJU OTKAZ POSLE DEBAKLA NA "ETIHADU"? Perez PRESEKAO - poznato ko će trenirati Real Madrid sledeće sezone!

Autor:

Sport

18.05.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno oko sudbine trofejnog italijanskog stručnjaka u španskoj prestonici.

ANĆELOTIJU OTKAZ POSLE DEBAKLA NA "ETIHADU"? Perez PRESEKAO - poznato ko će trenirati Real Madrid sledeće sezone!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Predsednik Reala Florentino Perez pružio je podršku treneru Karlu Ančelotiju posle eliminacije kluba od Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona.

Real je u gostima poražen od Mančester sitija 4:0 u revanš meču polufinala. U prvom meču odigranom prošle nedelje u Madridu bilo je 1:1.

Španski mediji navode da je Perez nakon prespavane noći odlučio da Ančeloti odradi ugovor do kraja sa Realom, odnosno da vodi madridski klub do 30. juna 2024. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Perez odlučio - Anćeloti ostaje na "Bernabeu"

Perez se složio sa sportskim sektorom da se na kraju sezone produže ugovori sa trojicom iskusnih fudbalera Karimom Benzemom, Tonijem Krosom i Lukom Modrićem.

Ova trojica igrača imaju ugovore sa Realom do kraja sezone, a prvi čovek "kraljevskog kluba" odlučio je da Benzema, Kros i Modrić i naredne sezone budu uzdanica ekipe sa stadiona "Santjago Bernabeu".

- Pitanje je dana kada će biti produžena saradnja sa trojicom fudbalera. U Realu smatraju da bi eventualni odlazak sve trojice igrača u istom prelaznom roku bio veliki problem za Madriđane - navode španski mediji.

Perez će narednih dana održati sastanak sa Ančelotijem i sportskim direktorom Hozeom Anhelom Sančesom na kojem će biti analizirana aktuelna situacija u klubu i eventualna pojačanja u letnjem prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading