KRAJ SAGE! Lazar Samardžić oblači dres VELIKANA! Reprezentativac Srbije AMINOVAO transfer!

Autor:

Sport

18.05.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijev "orao" rekao "da" budućem klubu.

KRAJ SAGE! Lazar Samardžić oblači dres VELIKANA! Reprezentativac Srbije AMINOVAO transfer!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Posle superiorno osvojene titule u Seriji A, uprava Napolija okrenula se traženju pojačanja za izazove u novoj sezoni.

Pred klubom podno Vezuva je novi izazov igranja u Ligi šampiona, kao i (ne)moguća misija da zadrže vedete tima kao što su najbolji strelac ekipe Viktor Osimen ili sjajni gruzijski vezista Kviča Kvarackelija.

Ujedno, Napolitance će napustiti i sportski direktor Kristijano Đuntoli koji je sve dogovorio sa Juventusom oko prelaska u Torino, ali bi pre toga najzaslužniji za sklapanje šampionskog mozaika pobedničke ekipe, trebalo da finišira još jedan spektakularan transfer.

Reč je o dolasku Lazara Samardžića, koji će iz Udinezea pojačati klub sa stadiona "Dijego Armando Maradona"! Treba reći da je Đuntoli najzaslužniji, što su prethodnih sezona pod Vezuv stigli igrači poput Kavarckelije, Kima,Zjelinskog, Lobotke, Di Lorenca... pa je srpskog reprezentativca označio kao svoj poslednji veliki posao u Napoliju.

Prema pisanju rimske Republike, Kristijano Đuntoli se dogovorio sa Samardžićem i njegovim agentima oko potpisivanja ugovora na četiri godine, a trenutno traju pregovori sa klubom iz Udina.

Naime, šampion Italije nudi 15.000.000 evra za nedavnog debitanta u Piksijevom timu, pa se u Napoliju nadaju da neće dugo čekati na pozitivan odgovor.

Inače, Lazar Samardžić je rođen u Nemačkoj, a u bundesligi je nastupao za Lajpcig, odakle je 2021. godine stigao među crno-bele iz Udina za 5.000.000 evra.

Samardžić je rođen u Berlinu, prošao je sve omladinske selekcije Nemačke, ali je nedavno prihvatio poziv za selektora Srbije Dragana Stojkovića da u budućnosti igra za "orlove".

Debitantska sezona u Seriji A bila je za zaborav, jer je imao epizodnu ulogu, ali je pokazao da ima veliki potencijal.

Već od starta tekuće sezone, dobio je daleko veću šansu koju je iskoristio i upisao 34 od ukupno 35 mečeva u "kalču", postigavši pet golova i kod još četiri je asistirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading