PIKSI ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Srbin ZABLISTAO: Ušao u igru, pa za MINUT rešio utakmicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao je jasnu poruku da na njega može, ali i mora ozbiljno da se računa.

PIKSI ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Srbin ZABLISTAO: Ušao u igru, pa za MINUT rešio utakmicu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dejan Joveljić nastavio je da blista u Sjedinjenim Američkim Državama, a njegove igre mogu da raduju selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija koji posle nove partije fudbalera LA Galaksija definitivno zadovoljno trlja ruke.

Joveljić je veći deo meča, u kom je njegov tim savladao San Hoze sa 2:1, proveo na klupi, ali mu je i samo jedan minut bio dovoljan da stavi tačku na ovu utakmicu.

Nekadašnji đak omladinske škole Crvene zvezde ušao je u igru u 90. minutu, a već šezdesetak sekundi kasnije oteo je loptu jednom odbrambenom igraču gostiju i rutinski rešio situaciju jedan na jedan sa golmanom za 2:0.

Skinuo je potom dres Joveljić i zaradio žuti karton, a San Hoze je u 94. minutu uspeo da smanji na 2:1, ali to nije bilo dovoljno za izjednačenje, te je LA Galaksi stigao do tri boda.

Galaksi je ostvario drugu pobedu u 11 odigranih mečeva ove sezone. Sa devet osvojenih bodova je na pretposlednjem 13. mestu Zapadne konferencije, a Joveljić je uspeo da postigne svoj drugi pogodak ove sezone.

Prvi je postigao u porazu od Dalasa (1:3).

Videćemo da li će posle ovog gola Dejan Joveljić dobiti veću šansu u reprezentaciji Srbije za koju je do sada upisao četiri nastupa i i dalje nije uspeo da postigne pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading