STAFORD TERORIŠE STANOVNIKE VOJVODE VLAHOVIĆA! Posle dva meseca još jedan napad na psa i tinejdžera! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.05.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani naselja Vojvode Vlahović žive u strahu nakon konstantnih napada psa.

STAFORD TERORIŠE STANOVNIKE VOJVODE VLAHOVIĆA! Posle dva meseca još jedan napad na psa i tinejdžera! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Dva meseca nakon napada vlasničkog staforda na maltezera i njegovu vlasnicu u Vojvode Vlahovića, ista scena, sa istim psom, dogodila se i noćas.

Kako je objavljeno na Instagram stranici "moje naselje", staford je napao tinejdžera sa malim psom, a građani se pitaju zbog čega vlasnica opasne rase na njegovu njušku nije stavila korpu.

 

 

Žena na snimku govori dok drži psa da je "bolestan", verovatno kao opravdanje zašto nema korpu na njušci i u tom trenutku joj se pas otgao sa povoca.

Uznemireni građani su joj dobacivali:"Izvuče ti se pas!"

Sudeći po komentarima, građani koji su vlasnici manjih rasa, strahuju od staforda koji je i ranije viđan u ovom naselju i ne osećaju se bezbedno kada odu u šetnju. Neki od njih se plaše i za sopstvenu bezbednost, te apeluju da se nešto uradi povodom ove situacije.

Podsetimo, u martu u blizini kružnog toka u naselju Vojvode Vlahovića došlo je napada psa rase "staford" na mini rasu "maltezer" koju je vodila žena. Ovom prilikom mali pas je teško povređen, dok je vlasnica zadobila povrede obe ruke.

Građani su uspeli da obuzdaju psa, a povređeni su prevezeni u Hitnu ponoć i veterinu, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading