KAKO I KADA SMO POSTALI OVAKVI!? Devojka (30) umrla od srčanog udara na ulici u Beogradu, a pojedinima je to baš zasmetalo! TUŽNO I RUŽNO! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.04.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek u životu stavite sebe u poziciju druge osobe.

KAKO I KADA SMO POSTALI OVAKVI!? Devojka (30) umrla od srčanog udara na ulici u Beogradu, a pojedinima je to baš zasmetalo! TUŽNO I RUŽNO! (FOTO)

Foto: RINA

U naselju Vojvode Vlahovića u Beogradu jedna devojka je danas tragično preminula.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moje naselje (@mojenaselje)

 

Kako se navodi na Instagram stranici Moje naselje, nemili događaj zbio se oko 15 sati.

Danas oko 15h devojka stara 30 godina imala je srčani udar i pala je na trotoar u ulici Vojvode Vlahovića 23. Reanimaciju je pokušala prvo komšinica, a nakon toga i Hitna pomoć još sat vremena, ali nažalost devojka je preminula", stoji u objavi.

Kako dodaju u nastavku, situacija je bila utoliko neprijatnija jer je došlo do zagušenja u saobraćaju, a nesrećna devojka "ispraćena je" uz trubljenje nestrpljivih vozača.

Ovaj deo Beograda poznat je po uskim ulicama i velikim zakrčenjima u saobraćaju. I ranije se potezalo pitanje proslaska ambulantnih i vatrogasnih kola do mesta neke nesreće.

- Komšije, prijatelji, poznanici, nikada ne znamo šta nosi dan, nekome od nas ili naših će možda nešto da se desi, kako bi se ponašali u toj situaciji. Uvek u životu stavite sebe u poziciju druge osobe - poručili su u objavi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading