PROPAO KAO ŽETON: Mario Baloteli stiže u KOMŠILUK, trener će mu biti SKANDAL MAJSTOR!

Autor:

Sport

13.05.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski napadač i dalje tražen širom Starog kontinenta.

PROPAO KAO ŽETON: Mario Baloteli stiže u KOMŠILUK, trener će mu biti SKANDAL MAJSTOR!

Foto: Tanjug/AP

Mario Baloteli

Kakva transfer bomba stiže iz susedne nam Rumunije! Kako piše tamošnja Gazeta, ekipa Rapida iz Bukurešta sprema nekoliko velikih imena za narednu sezonu, a ono koje je posebno odjeknulo jeste - Mario Baloteli (32).

 

 

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija, Liverpula, Intera i Milana sada igra u Švajcarskoj za Sion. U Rapidu se nadaju da će naredne sezone napraviti iskorak u odnosu na tekuću sezonu u kojoj je uspeo da se plasira u plej-of, ali nema nikakve šanse za titulu.

Kako dalje navodi ovaj list, Rapid je već kontaktirao agenta popularnog Super Marija, koji je istakao da bi Italijan voleo da se priključi rumunskom klubu. Međutim, imao je i jedan uslov.

- Ne dolazim bez milion evra pri potpisu - naglasio je Baloteli.

Ono što je još interesantnije jeste da bi Balotelija naredne sezone trenirao Adrijan Mutu, koji je takođe poznat po svom "ludom" temperamentu i skandalima tako da bismo u svakom slučaju gledali pravi spektakl na utakmicama Rapida iz Bukurešta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading