VERUJE DA ĆE BITI PUNA MARAKANA! Fudbaler Zvezde najavljuje FEŠTU na proslavi TITULE!

Autor:

Sport

11.05.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić kaže da mu je drago što je po drugi put obukao crveno-beli dres, kao i da veruje da će navijači za proslavu titule 28. maja ispuniti Marakanu.

VERUJE DA ĆE BITI PUNA MARAKANA! Fudbaler Zvezde najavljuje FEŠTU na proslavi TITULE!

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili 34. šampionsku titulu u prvom kolu plej-ofa, pošto su pobedili ekipu TSC-a sa 4:1, dok su u prošlom kolu savladali Voždovac rezultatom 2:0.

- Jako sam srećan što sam se oporavio i što je povreda prošlost. Veoma mi je drago što sam se vratio upravo u Zvezdinom dresu i što se utakmica igrala na Marakani. Bio sam ushićen, jedva sam čekao da istrčim na teren, pogotovo što je to kod kuće, gde je najmilije. Postigao sam lep gol i veoma sam srećan zbog činjenice da se tako sve odigralo, pred našim navijačima i mojom porodicom. Prethodnih godinu dana mi je prošlo kroz glavu u tom momentu, ali sam osetio i pozitivnu energiju kojom ću se voditi - rekao je Spajić.

Iskusni štoper dodaje da mu je nedostajalo igranje pred navijačima:

Foto: FK Crvena zvezda

Uroš Spajić očekuje punu Marakanu na proslavi titule

- Osetio sam od prvog trenutka konekciju između navijača i mene. Dodatna su mi motivacija da budem pravi, 100 posto spreman i da kad god budem igrao, budem na svom nivou, kao i da beležimo najbolje moguće rezultate što je i najvažnije. Drago mi je što sam se vratio, sve je neuporedivo i na višem nivou u odnosu na ono kada si u inostranstvu - dodaje iskusni defanzivac za klupski sajt i nastavlja:

- Nadam se da ću svojim partijama pružati zadovoljstvo svim navijačima, trudiću se, raditi na sebi kao i do sad. Sa nestrpljenjem čekamo i proslavu titule koja je planirana za 28. maj. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Teško je vreme, ali ćemo se mi potruditi da svima koji dođu na Marakanu upriličimo lepe trenutke. Naravno nije nam lako da igramo u ovoj situaciji, ali daćemo sve od sebe da zvezdaši koji će siguran sam dobro ispuniti stadion zadovoljni odu sa Marakane - ističe Uroš Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading