PRED MEČ SA NOVIM PAZAROM! Partizan dobio KATASTROFALNE vesti! Crno-beli u velikom PROBLEMU!

Autor:

Sport

08.05.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a pobedili su u 34. kolu Mozzart Superlige ekipu Radničkog 1923 na "Čikar Dači" rezultatom 4:1 (2:1).

PRED MEČ SA NOVIM PAZAROM! Partizan dobio KATASTROFALNE vesti! Crno-beli u velikom PROBLEMU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Ovim trijumfom izabranici Žarka Lazetića za korak su se približili plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona i osvajanju drugog mesta na superligaškoj tabeli.

Vođstvo TSC-u doneo je Ifet Đakovac golom sa "bele tačke" u 20. minutu, da bi Kragujevčani stigli do izjednačenja preko bivšeg igrača Zvezde Luke Milunovića, koji je na asistenciju Milutina Vidosavljevića u 27. minutu poslao loptu u mrežu.

Treba reći da je strelac prvog pogotka Đakovac imao priliku i u 33. minutu da postigne gol sa 11 metara, ali je ovog puta bio neprecizan.

Topolčani su na poluvreme, ipak, otišli sa vođstvom, pošto je Josip Čalušić bio precizan u 43. minutu i vratio prednost na stranu gostiju, ispravivši kiks Đakovca.

Do dva gola viška TSC je došao u 60. minutu, zahvaljujući prisebnosti Nemanje Petrovića koji je naterao treći put golmana Lekovića na kapitulaciju.

Foto: Starsport

 

 

Konačan rezultat postavio je Petar Ratkov, najbolji strelac Topolčana je u 85. minutu odlično odreagovao i potvrdio pobedu Lazetićevog tima, kojom je zadržao drugo mesto i za korak se približio istorijskom plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sa druge strane, ovakav epilog nikako ne odgovara Partizanu, koji dočekuje Novi Pazar (20) i mora da pobedi, ako želi da nastavi trku za izlazak na evropsku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading