APSOLUTNI HAOS NA DERBIJU! Spektakl u Argentini - šest crvenih, penal u 93. minutu, River slavio pred prepunim tribinama! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znamo da su igrači Rivera i Boke ratoborni, ali malo je ko očekivao ovakav haos posle gola za pobedu.

APSOLUTNI HAOS NA DERBIJU! Spektakl u Argentini - šest crvenih, penal u 93. minutu, River slavio pred prepunim tribinama! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Twitter

River Plejt je pobedio najvećeg rivala Boku Juniors 1:0 (0:0) golom u trećem minutu nadoknade sa "kreča", a onda je sve proključalo. Gledali smo ne tako zanimljiv fudbalski meč u kome je bilo samo "žara i borbe" do pogotka Borhe iz penala za pobedu domaćina, da bi se to sve promenilo duboko u nadoknadi kada je sudija pokazao čak sedam crvenih kartona. Prosto, nije ni imao izbora posle velikog haosa na "Monumentalu".

Besni zbog penala i poraza, igrači Boke su počeli da se kače sa igračima Rivera, čak i sa obezbeđenjem, pa je utakmica prekinuta na skoro 20 minuta i sudija je morao dugo da veća kako bi video koga je potrebno sve isključiti...

Palavesino, Gomez i Senturion, s tim da je samo prvopomenuti u tom trenutku bio na terenu. Druga dvojica su dobili crvene kartone iako su sedeli na klupi, ali su napravili haos na terenu. S druge strane u Boki su trojica igrača koja su u tom trenutku bila u igri isključena (Migel Merentijel, Valentini i Fernandez), odnosno još rezervista Almiron.

Kada se na sve to doda i da smo videli devet žutih kartona i skoro 40 faulova pred 83.196 navijača, jasno je zbog čega se ova utakmica naziva jednim od najluđih derbija na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading