SVE JE U NAŠIM RUKAMA! Erik ten Hag o borbi za odlazak u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

08.05.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski stručnjak priznaje da nije očekivao ovako slabu partiju svog tima protiv ekipe koja se bori za opstanak, a onda istakao da veruje u njegove igrače.

SVE JE U NAŠIM RUKAMA! Erik ten Hag o borbi za odlazak u Ligu šampiona!

Foto: Ap photo

Burno Fernandeš i Erik Ten hag

Neočekivanim porazom od Vest Hema (0:1) fudbaleri Mančester junajteda su ozbiljno ugrozili plasman u Ligu šampiona sledeće sezone, ali trener Erik ten Hag tvrdi da nije previše zabrinut.

- Nije nam ovo trebalo. Imali smo priliku da pobedimo i približimo se ostvarenju cilja, ali još ništa nije gotovo. Trenutno smo četvrti i verujem da ćemo tu ostati i na kraju sezone. Potrebno je samo malo više da se uozbiljimo i mislm da neće biti problema - rekao je Ten Hag.

Mančester ima samo dva boda više od najvećeg rivala Liverpula, ali i utakmicu manje od ekipe sa "Enfilda", a baš na tome holandski stručnjak i gradi optimizam.

- Ne radi se ovde o Liverpulu, nego isključivo o nama. Sve je u našim rukama i ukoliko mi pobedimo na mečevima koji su nam ostali, onda naš konkurent nema čemu da se nada. Imamo jasan cilj i spremni smo da ga ostvarimo. Mnogo smo puta ove sezone pokazali da smo tim sa karakterom i možemo to ponovo da uradimo - rekao je trener Mančester junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading