PRVA OBJAVA OPERACIJE TUMORA! Proslavljeni igrač Partizana ostavio PORUKU na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

01.05.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana Andrija Delibašić oglasio se prvi put otkako mu je odstranjen tumor na mozgu.

PRVA OBJAVA OPERACIJE TUMORA! Proslavljeni igrač Partizana ostavio PORUKU na društvenim mrežama!

Foto: Starsport

Proslavljeni napadač crno-belih je pre dva meseca imao tešku operaciju tumora na mozgu, dok se posle toga dugo nije pojavljivao u javnosti.

Delibašić je dugo godina igrao u Španiji, a posle Partizana nastupao je za Majorku, Real Sosijedad i Rajo Valjekano, dok se oprobao još u portugalskoj Bragi i Benfiki, kao i u atinskom AEK-u.

Karijeru je završio u Sutjesci iz Nikšića, dok je trenerski zanat ispekao u Mornaru iz Bara, a radio je i u stručnom štabu crnogorske reprezentacije.

 

 

On je poruku posvetio Srđanu Radonjiću, tačnije svom prijateljstvu sa saradnikom na klupi Mornara i saigračem iz reprezentacije Crne Gore iz vremena aktivnog igranja.

- Drug. Prijatelj. Brat - napisao je Delibašić ispod zajedniče fotografije na klupi sa Radonjićem,

Za probleme Delibašića javnost je saznala posle utakmice reprezentacija Crne Gore i Srbije u Podgorici, na kojoj su domaće pristalice istakle transparent "Andrija, pobedi još jednom".

Republika

Foto: Starsport

 

Njemu je po hitnom postupku uklonjen tumor na mozgu i od tada se nalazi po posebnim režimom oporavka, a za to vreme ga na klupi Mornara odmenjuje njegov prijatelj i prvi saradnik Srđan Radonjić.

Njih dvojica su igrali za Sutjesku i Partizan, dok su bili i cimeri tokom nastupa za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading