ZAKUVALO SE U HUMSKOJ! Igrači večitih se sukobili na poluvremenu, prednjačili Vujačić i Borjan! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burne scene na kraju prvog dela utakmice.

ZAKUVALO SE U HUMSKOJ! Igrači večitih se sukobili na poluvremenu, prednjačili Vujačić i Borjan! (VIDEO)

Foto: Starsport

Sukob igrača tokom 170. večitog derbiju

Na stadionu Partizana igra se 170. večiti derbi, a nakon što je glavni sudija Dejan Trifković označio kraj prvog poluvremena sukobili su se igrači crno i crveno-belih.

Prednjačili su defanzivac "parnog valjka" Igor Vujačić i kapiten srpskog šampiona Milan Borjan, a kako se sve odigralo možete pogledati u videu.

 

 

Incidentu je prethodio jedan duel u kaznenom prostoru domaćina, kada je oboren Ivanić, gosti su tražili penal, ali se situacija brzo smirila, te su igrači otišli na veliki odmor.

Prvi deo utakmice 32. kola Mozzart Bet Superlige Srbije završen je bez golova, a Partizan je u derbi ušao sa petog mesta na tabeli, pošto ga je pretekla Vojvodina, osvajanjem boda u Kragujevcu - 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

26.04.2023 21:16

Upravo zato su nam tribine prazne jer ljudi žele da gledaju doobar i kvalitetan fudbal a ne tuče, faulove i prepirke tokom cele utakmice... Primera je neverovatno mnogo i to više nema nikakvog smisla... Ovo više ne predstavlja suparništvo i vitešku borbu nego mržnju, sukobe i rizik po život... Odnos izmešu uprava i navijača C. Zvezde i Partizana je bolesno maliciozan i tako se vaspitavaju i deca tih istih navijača i onda se pitamo odakle toliko huligana...!!?? Pa roditelji su ih tako vaspitali a okolnosti u državi i potrebe političkih stranaka zloupotrebili i sada su TOLIKO OJAČALI da više ne može da ih kontrolišu... Oni su postali menadžeri igrača, osnovali građevonske firme niskogradnje, putevi jer se najlakše pere novac od prodaje narkotika istih tih navijačkih grupa... Rešenje je ukinuti fudbal na 10 godina pa probati od nule...!!!