DA SE OVO DEŠAVA U ZVEZDI, DELIJE BI VIJALE IGRAČE PO MARAKANI: Bivši trener crveno-belih OTVORIO KARTE o katastrofalnom stanju u Partizanu!

Autor:

Sport

26.04.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku o posrtanju crno-belih.

DA SE OVO DEŠAVA U ZVEZDI, DELIJE BI VIJALE IGRAČE PO MARAKANI: Bivši trener crveno-belih OTVORIO KARTE o katastrofalnom stanju u Partizanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Miodrag Božović, bivši trener Crvene zvezde, prokomentarisao je situaciju u Humskoj. Partizan je 170. večiti derbi dočekao kao petoplasiran na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije, a popularni Grof smatra da delije tako nešto ne bi tolerisale.

- Ja mislim da Duljaj u ovom momentu može da proba da u psihološkom planu popravi atmosferu koja je loša. Mogu da povučem jednu paralelu. Da se ovo dešava u Crvenoj zvezdi, sigurno bi smenili i ovoga što radi na vratima na stadionu. Navijači bi jurili igrače po pomoćnom terenu Marakane - rekao je Božović u studiju TV "Arenasport".

Republika

Foto: Starsport

Miodrag Božović

Grof je upitan kako bi on, na primer, "podigao" igrače Partizana.

- Ja bih se uhvatio za glavu i rekao: ’Kuku nama’. Derbi je posebna utakmica. Najlakša utakmica za motivaciju. Niko nikog ne treba da motiviše, svi su profesionalci. Imaju mogućnost u vazduhu da osvoje drugo mesto pod spletom srećnih okolnosti. Dokazuju se klubu, menadžerima, publici, vrlo dobro znaju da bez obzira na mesto na tabeli ova utakmica za navijače ima veliki značaj - kazao je Božović.

Stanje u Partizanu analizirao je i Marko Nikolić, rekavši da je nedopustivo da klub takve veličine promeni tri trenera tokom jedne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading