KATASTROFA! Vlahović i Kostić dobili NAJGORE MOGUĆE vesti!

Autor:

Sport

25.04.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je na novom žestokom udaru.

KATASTROFA! Vlahović i Kostić dobili NAJGORE MOGUĆE vesti!

Foto: Tanjug/AP

Torinski Juventus već neko vreme nalazi se u centru pažnje javnosti, ali više po dešavanjima van terena nego po dobrim igrama.

"Staroj dami" je oduzeto 15 bodova u Seriji A zbog finansijskih malverzacija, a kasnije su im ti bodovi vraćeni, te su se svetliji dani za Vlahovića, Kostića i ekipu najavili.

Ipak, razloga za radost nema jer se u ispitivanje finansija Juventusa uključila i UEFA, a kako prenosi prestižna "Gazeta", kazna za tim iz Torina mogla bi da bude ogromna.

Republika

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović i Filip Kostić

 

Ono što predstavlja stvarnu pretnju za Juventus je finansijski fer-plej. Još u septembru 2022. godine, klub je kažnjen od 3,5 miliona evra od UEFA zbog kršenja ovih pravila, a potpisali su različite sporazume koji su im omogućili da izbegnu plaćanje još 19,5 miliona evra. 

Zbog svega ovoga UEFA bi mogla da izbaci Juventus iz evropskih takmičenja za narednu sezonu, ako Vlahović i Kostić obezbede plasman u Ligu šampiona, Ligu Evrope ili Ligu konferencija. Ako Juve omane, te ne obezbedi učešće, odluka o izbacivanju bi mogla da se prolongira za sezonu 2024/25.

Poznato je da tim iz Torina nije omiljen kod čelnika Evropske kuće fudbala, te je opasnost stvarna i može se desiti da zbog rada uprave Juventus ne gledamo u takmičenjima van Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading