KO POBEĐUJE, PARTIZAN ILI ZVEZDA? Stanija i Tijana Ajfon iznele PROGNOZU 170. večitog derbija!

Autor: Marija Nestorovic

Sport

24.04.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred najveću svetkovinu srpskog fudbala.

KO POBEĐUJE, PARTIZAN ILI ZVEZDA? Stanija i Tijana Ajfon iznele PROGNOZU 170. večitog derbija!

Foto: Tanjug/AP, Printscreen

Detalj sa večitog derbija, uz ilustraciju Stanije i Tijane Ajfon

Sve je spremno za 170. večiti derbi, koji će biti odigran u sredu (18.30, Arena sport 1 premijum) u Humskoj. Crveno-beli će u ovaj duel ući rasterećenije jer su već obezbedili titulu u domaćem prvenstvu pošto imaju 20 bodova više od drugoplasiranog Čukaričkog. S druge strane, crno-beli ne stoje tako dobro i pobeda nad večitim rivalom ostavila bi im šanse za plasman u Evropu pošto se uoči večitog derbija "parni valjak" nalazi na četvrtoj poziciji, sa 57 bodova, ispred njega su Čukarički i TSC.

Klubu iz Humske, nakon što je izgubio šansu za prvo mesto, bio je cilj da zauzme drugu poziciju i obezbedi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali to je sad nemoguća misija. Međutim, to što je Zvezda već obezbedila titulu ne umanjuje želju navijača da slavi u predstojećem derbiju, a to je za Srpski telegraf poručila i poznata starleta Stanija Dobrojević.

- Veliki sam navijač Crvene zvezde i naravno da se nadam novoj pobedi u derbiju. Drago mi je što smo već obezbedili titulu. Ljubav prema crveno-belim bojama nasledila sam od oca, uvek mi je govorio da volim Zvezdu. Tako da smo brat i ja povukli ljubav prema ovom klubu, posebno brat, koji redovno ide na utakmice. Takođe i ja sam bila na nekim utakmicama. Prosto, uživam na Marakani i nadam se da ću ponovo gledati neki meč uživo - rekla je Stanija.

Republika

Foto: Republika

Stanija ne krije ljubav prema crveno-belim bojama

S druge strane, starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, navijaće za Partizan na večitom derbiju. Ona se nada da izabranici Igora Duljaja mogu da se vrate na pobednički put i da konačno počnu da pobeđuju.

- Tata me je odmalena vodio na utakmice i usadio mi je ljubav prema crno-beloj boji. Znam više navijačkih pesama nego neki navijači. Tako da svim srcem želim da Partizan pobedi u derbiju, to bi mnogo značilo za klub i očekujem da će tako biti. Mislim da bi fudbaleri trebalo da se ugledaju na košarkaše, da vide kako se pobeđuje - poručila je Tijana Ajfon.

Ostaje da se vidi ko će imati više sreće i slaviti na kraju pobedu svog kluba, da li Stanija Dobrojević ili Tijana Ajfon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading