KATASTROFA ZA PARTIZAN! Crno-beli ŽESTOKO OSLABLJENI u derbiju!

Autor:

Sport

24.04.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problemi za četu Igora Duljaja.

KATASTROFA ZA PARTIZAN! Crno-beli ŽESTOKO OSLABLJENI u derbiju!

Foto: Starsport

Kristijan Belić i Rikardo Gomeš

Fudbaleri Partizana nalaze se u velikim problemima.

Četa Igora Duljaja se posle dva vezana poraza od Čukaričkog udaljila od drugog mesta na tabeli i sada im predstoji grčevita borba za plasman u neko od evropskih takmičenja.

Crno-beli zaostaju osam bodova za Čukaričkim i pet za TSC-om, a pred naredni večiti derbi protiv Crvene zvezde (sreda, 18.30) nove katastrofalne vesti stigle su iz Humske.

Partizan će biti žestoko oslabljen u derbiju pošto je protiv Čukaričkog Kristijan Belić dobio još jedan žuti karton, pa će biti suspendovan protiv Zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Kristijan Belić protiv Crvene zvezde

 

Belić je ove sezone jedna od retkih svetlih tačaka u timu iz Humske i na 28 utakmica uspeo je da postigne i namesti po jedan gol, ali je njegov učinak u defanzivi bio odličan.

Na prethodnom večitom derbiju u kom je Zvezda slavila protiv Partizana (1:0), Belić je bio jedan od najboljih aktera, a susret je završio krvave glave i zbog strahovite povrede morao je i u bolnicu.

Podsetimo, predstojeći meč između Partizana i Crvene zvezde se igra u sredu od 18.30 časova na stadionu u Humskoj, a odigraće se bez prisustva navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading