ODLUKA KOJA ĆE RAZBESNETI GROBARE: Partizan čeka KOŠMAR posle 170. večitog derbija - CRNJE NE MOŽE?!

Autor:

Sport

22.04.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele čeka drakonska sankcija zbog divljanja navijača - Disciplinska komisija na potezu.

ODLUKA KOJA ĆE RAZBESNETI GROBARE: Partizan čeka KOŠMAR posle 170. večitog derbija - CRNJE NE MOŽE?!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

FK Partizan mogao bi da se suoči sa još rigoroznijom kaznom posle nereda u režiji grobara na Banovom brdu. Trenutno stanje govori da je stadion u Humskoj "zaključan", te da će 170. večiti derbi biti odigran bez prisustva publike, ali to nije kraj.

Beogradski mediji, oslanjajući se na izvor iz Disciplinske komisije, otkrivaju da bi crno-beli čak naredne tri utakmice mogli da odigraju bez podrške svojih tifoza. Kao razlog nvodi se činjenica da ovo nije prvi prestup grobara, pa je sankcija rigoroznija u slučaju da se prekršaji ponavljaju.

"Brđani" će, kao organizatori meča, takođe igrati bez publike, i to ponovo protiv Partizana, ali će time najverovatnije i odslužiti kaznu.

Što se tiče važećeg vicešampiona, sve će biti poznato u četvrtak kada će zasedati "disciplinci", ali cela situacija značajno otežava borbu za drugo mesto sa TSC-om i "čukom", koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona naredne takmičarske godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading