MOGU LI DO DRUGOG MESTA? Trener crno-belih je sve OBJASNIO!

Autor:

Sport

24.04.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duplom pobedom nad Partizanom, Čukarički je nastavio trku za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

MOGU LI DO DRUGOG MESTA? Trener crno-belih je sve OBJASNIO!

Foto: Starsport

Za samo tri dana, "brđani" su dva puta uzeli meru klubu iz Humske i identičnim rezultatom (po 1:0) oborili na kolena izabranike Igora Duljaja.

Strelac evrogola koji je Čukaričkom doneo 65. bod u Mozzart Superligi Srbije bio je Marko Docić.

Kapiten domaćih je sa preko 35 metara iznenadio golmana Partizana Nemanju Stevanovića i ispostavilo se u tom 42. minutu rešio pitanje pobednika.

Ovom pobedom superligaš sa Banovog brda približio se drugoj poziciji, koja srpskom predstavniku u Evropi omogućuje igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iskoristivši na najbolji način poraz TSC-a na stadionu "Rajko Mitić".

Foto: Starsport

trener Čukaričkog Dušan Kerkez

- Mislim da smo zasluženo pobedili, u oba meča pokazali smo da smo u ovom trenutku bolji. Kažu da je teško pobediti istu ekipu u par dana, ali ne i nemoguće. Mi u to verujemo... Poželeo bih Partizanu i Duljaju mnogo sreće, a na nama je da se pripremimo za još važniju utakmicu sa TSC-om - istakao je trener Čukaričkog i završio:

- Očekivali smo drugačiji Partizan, agresivniji. Rekao sam i pre da Partizan nije zaboravio da igra i da je mnogo teško igrati protiv njih. Odigrali smo taktički zrelo. Znamo da igraju pod drugačijim pritiskom. Psiha je posle prve pobede bila na našoj strani, rezultat se pamti i mislim da smo zaslužili da pobedimo. Nije bilo lako, imali smo momenat kad smo se mučili, ali smo timski odigrali dobro da sačuvamo mrežu. Ipak, sve se brzo zaboravlja. U četvrtak nas očekuje važna utakmica, imamo još šest mečeva i Kup i nema opuštanja.

Podsetimo, Crvena zvezda je u subotu pobedom nad Topolčanima osvojila šestu uzastopnu šampionsku titulu, što je klubu iz Ljutice Bogdana ukupno 34. pehar nacionalnog prvaka u bogatoj istoriji.

Čukarički će u narednom kolu gostovati upravo TSC-u i taj duel može da odluči pitanje oko drugog mesta, dok ih posle toga čeka odlazak na Marakanu novom-starom šampionu Mozzart Superlige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading