BAHAR STIŽE, A SA NJIM I PAKLENO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA?! Novi trener Zvezde dovodi igrača koga JURI pola Evrope! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će obradovati sve navijače pred proslavu šampionske titule.

BAHAR STIŽE, A SA NJIM I PAKLENO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA?! Novi trener Zvezde dovodi igrača koga JURI pola Evrope! (VIDEO)

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Dolazak Baraka Bahara u Crvenu zvezdu je, što se tiče srpskog šampiona i samog trenera, gotova stvar. Ostalo je samo da Makabi Haifa da "zeleno svetlo" i spusti zahteve oko obeštećenja.

Podsetimo, Izraelci za slobodu svog šefa struke traže milion evra, iako je u prvom trenutku izgledalo da će se predstavnici najboljih klubova u svojim zemljama naći na cifri od 600.000 evropskih novčanica.

Ukoliko dve strane nađu kompromisno rešenje, na Marakani će već početi da razmišljaju i o potencijalnim pojačanjima za učešće u Ligi šampiona.

Nije tajna da će Bahar među prvima na spisak novajlija uvrstiti ime Žana Filipa Krasoa. Napadač za koga je Zvezda odavno "zagrizla", bio je i velika želja trenera Makabija da ga dovede u Haifu.

Golgeter Sent Etjena je u dosadašnjem toku već postigao 16 golova i dodao osam asistencija, što je nateralo "pola Evrope" da zarati oko njegovog potpisa.

Reprezentativac Obale Slonovače je odbio povećanje plate i primanja od 500.000 evra po sezoni u nekadašnjem šampionu Francuske, a prema pisanju izraelskih medija, crveno-beli su mu ponudili milion evropskih novčanica po godini.

Krasoa su već tražili belgijski Anderleht, holandski Fejenord, turski Trabzon, francuski Strazbur i Monpelje...

Sjajni napadač je tokom karijere igrao za Lorijen, Šiltigem, Epinjal, na pozajmicama u Le Manu i Ažaksiou, da bi po povratku u "zelene" ekslodirao efikasnošću i skrenuo pažnju mnogih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading