"LAVOVI" POKAZALI ZUBE "STAROJ DAMI": Gati i Perin HEROJI Juvea, Srbina sporedna uloga! Revija autogolova na Old Trafordu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane prve utakmice četvrtfinala Lige Evrope.

"LAVOVI" POKAZALI ZUBE "STAROJ DAMI": Gati i Perin HEROJI Juvea, Srbina sporedna uloga! Revija autogolova na Old Trafordu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa savladali su Sporting iz Lisabona sa 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope. Jedini strelac na Alijanc stadionu bio je defanzivac Federiko Gati. Italijan je mrežu Antonija Adana zatresao u 73. minutu.

 

 

Vlahović glavom zahvatio loptu u pomenutom 73. minutu, golman Adan je već bio savladan, ali je sa gol-linije lptu izbacio Koates. Ipak, na pravom mestu se našao Gati, koji je sa metar samo ćušnuo loptu u mrežu, bio je to njegov prvi pogodak za Juventus u najboljem mogućem trenutku.

Vlahović je inače u igru ušao u 62. minutu umesto Milika, upravo tada zamenjen je drugi srpski reprezentativac Filip Kostić, koji je svoje mesto ustupio Fađoliju.

Pored Gatija junak Juventusa je i golman Matija Perin. Čuvar mreže koji je zbog povrede zamenio Vojšćeha Šćensnog je u samom finišu meča svojim brauroznim intervencijama sačuvao minimalnu prednost pred revanš.

Mančester junajted je već eliminisao dva tima iz Španije u nokaut fazi Lige Evrope, ali pitanje je hoće li to biti slučaj i sa Seviljom. Crveni đavoli su najpre bili bolji od Barselone, potom su bili ubedljivi u dva duela protiv Betisa, a sada su na Old Trafordu u prvom meču četvrtfinala odigrali sao nerešeno sa Seviljom – 2:2.

Bez ikakve dileme igrač utakmice bio je austrijski veznjak Sabicer, strelac golova u 14. i 21. minutu. Najpre je pogodio posle dodavanja Fernandeša, potom kad mu je asistirao Rašford.

Moglo je da bude i drugačije, da je u šestom minutu srpski reprezentativac Nemanja Gudelj iskoristio vrlo dobru priliku. Imao je Mančester više od igre tokom čitavog meča, ali...

U finišu je usledila kazna za sve promašaje Mančstera. Najpre je autogol postigao Malasija u 85. minutu, a potom je u trećem minutu nadoknade to učinio i nesrećni hari Megvajer za šok na Old Trafordu.

Revanš susreti na programu su narednog četvrtka.

Liga Evrope, četvrfinale:

Fejnord – Roma 1:0 (0:0)
Bajer Leverkusen – Union Sen Žiloa 1:1 (0:0)
Juventus – Sporting 1:0 (0:0)
Mančester junajted – Sevlija 2:2 (2:0)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading