DOLIJAO! Dragan Šolak PROVALJEN: Uništio Sautempton, a sada mora da vrati OGROMAN dug!

Autor:

Sport

11.04.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski mediji sve su otkrili.

DOLIJAO! Dragan Šolak PROVALJEN: Uništio Sautempton, a sada mora da vrati OGROMAN dug!

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Šolak

Srpski medijski tajkun, Dragan Šolak, nalazi se u velikim problemima.

Prestižni britanski mediji, među kojima su i "Tajms" i "Dejli Mejl" otkrili su da Šolak do decembra 2024. godine mora da vrati sumu od 110 miliona funti koju je pozajmio kako bi kupio Sautempton.

U međuvremenu klub je upao u ozbiljne probleme, pa je pod dirigentskom palicom Dragana Šolaka uspeo da stigne na korak od ispadanja iz Premijer lige, te se trenutno nalazi na poslednjem mestu sa samo 23 osvojena boda iz 30 utakmica!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Šolak

 

Zaista, podatak koji može da zabrine, a ni finansijska situacija nije nešto što stavlja osmeh na lice navijačima Sautemptona.

Šolak je vlasnik investicione kompanije registrovane u Luksemburgu, čiji finansijski izveštaju pokazuju detalje kredita koji treba da bude otplaćen u decembru 2024. godine - piše "Dejli Mejl", pozivajući se na pomenuti "Tajms".

Isti izvor napomonje da je Dragan Šolak svoje prve milione zaradio kada je 2000. osnovao kompaniju "Junajted Grupa", kao i da je njegova neto vrednost trenutno preko milijardu funti.

Podsetimo, Šolak je Sautempton kupio u januaru prošle godine i klub je za to vreme uspeo da od borbe za evropska takmičenja dovede na ivicu Čempionšipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading