HALAND JE SA DRUGE PLANETE: Mančester nastavio poteru za Arsenalom, Sautempton klizi ka Čempionšipu!

Autor:

Sport

08.04.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin je stigao do brojke od 30 golova u ovoj sezoni.

HALAND JE SA DRUGE PLANETE: Mančester nastavio poteru za Arsenalom, Sautempton klizi ka Čempionšipu!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland postiže gol protiv Sautemptona

Fudbaleri Mančester sitija su savladali ekipu Sautemptona sa 4:1 (1:0) u poslednjem meču subotnjeg programa 30. kola engleske Premijer lige.

Golove za goste su postizali Erling Haland u 45. i 69. minutu, Džek Griliš u 58, dok se u strelce upisao i Hulijan Alvarez, pogotkom sa bele tačke u 75. minutu susreta. Sa druge strane, jedini gol za domaće je delo Sekua Mare u 72. minutu.

Mučio se Mančester da probije odbranu Sotona, a to je uspeo tek u završnici prvog dela. De Brujne je centrirao, a novi gol u dresu "građana" je postigao Haland, pa je Siti na odmor otišao sa golom prednosti.

Početkom drugog dela je na semaforu pisalo 2:0, a strelac je bio Džek Griliš, koji je konačno počeo da pokazuje zašto ga je Siti doveo. Sredinom drugog dela je Siti stigao i do 3:0, nakon što je Griliš centrirao, a Haland neverovatnim udarcem preko glave matirao Bazunua.

Do kraja susreta smo videli po gol na obe strane. Mara je u 72. vratio nadu domaćima, ali je Alvarez pogodio samo tri minuta kasnije i rešio pitanje pobednika ovog susreta.

Do kraja ovog kola ostalo je da se odigraju još dve utakmice, a one će se igrati u nedelju. Prvo će od 15 časova Lids dočekati Kristal Palas, dok je za 17:30 zakazan derbi runde, u kom se na Enfildu sastaju Liverpul i Arsenal.

Posle ovog meča, Siti je drugi na tabeli, sa pet bodova manje od Arsenala, dok je tim sa juga Engleske na poslednjem mestu, sa svega 23 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading