METLA U AMERICI: Šok za Dejana Joveljića!

Autor:

Sport

09.04.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi neuspeh, ovoga puta bolan poraz u Hjustonu.

METLA U AMERICI: Šok za Dejana Joveljića!

Foto: Starsport

Dejan Joveljić

Srpskom napadaču Dejanu Joveljiću nikako da krene u novoj sezoni MLS lige. Njegov Los Anđeles Galaksi doživeo je težak poraz na gostovanju u Hjustonu rezultatom 3:0 (1:0), treći u novoj takmičarskoj godini.

Reprezentativac Srbije igrao je do 55. minuta, kada ga je zamenio Havijer Ernandez, ali ni on, a ni popularni Čičarito nisu pronašli put do mreže rivala.

Pobednički sastav je došao do bodova zahvaljujući golovima Erere u 35. minutu, odnosno Basija (dva) u drugom poluvremenu. 

 

 

Na duelu su viđena čak tri crvena kartona, kod domaćina je isključen strelac Erera, a kod gostiju Kaseres i Daglas Kosta.

Tim iz "grada anđela" je do sada sakupio tek tri poena, još uvek nije osetio slast pobede, dok je Hjuston u sredini tabele sa devet.

Podsetimo da je Joveljić (23) od 2021. godine u Americi, ponikao je u Crvenoj zvezdi, a potom se preselio u Ajntraht. Nakon što se nije snašao u Bundesligi, pozajmljivan je Anderlehtu i Volfsbergeru, dres "orlova" nosio je četiri puta, a tekuće sezone je postigao jedan pogodak. Teški dani za njega i Los Anđeles...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading