BITAN KORAK KA TITULI: Mesi i Ramos dirigovali, PSŽ bolji od Nice! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider prvenstva se ponovo odlepio na šest bodova prednosti u odnosu na Lens.

BITAN KORAK KA TITULI: Mesi i Ramos dirigovali, PSŽ bolji od Nice! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu PSŽ-a

Fudbaleri Pari Sen Žermena su došli do možda i ključne pobede u ovogodišnjem izdanju Lige 1, pošto su u utakmici 30. kola savladali Nicu na gostovanju, rezultatom 2:0 (1:0).

Pogotke su za aktuelnog prvaka postizali Lionel Mesi u 26. minutu, odnosno Serhio Ramos, koji je mrežu domaće ekipe zatresao u 76. minutu, upravo na asistenciju Argentinca.

Nica je bila ravnopravan, ako ne i bolji rival na jugu Francuske, a u prilog tome govori i da je Đanluiđi Donaruma upisao čak sedam intervencija, od čega pet nakon udaraca iz kaznenog prostora. Domaći nisu uspevali da pronađu recept za italijanskog golmana, dok su na drugog strani poklekli dva puta, pa je ekipa Kristofa Galtijea upisala vrlo vredan trijumf u borbi za titulu.

Posle ovog meča, PSŽ je i dalje prvi na tabeli, sa 69 osvojenih bodova, šest više od drugoplasiranog Lensa, dok je Nica na osmom mestu, sa 45 bodova.

U narednom kolu, "prinčevi" će na svom terenu ugostiti upravo Lens, a pobedom bi stigli na korak od odbrane titule. Sa druge strane, Nicu čeka gostovanje Brestu, ali će pre toga igrati protiv Bazela prvi meč u okviru četvrtine finala Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading