PREDAJA NIJE OPCIJA: Stanković spreman da "potone" sa Sampdorijom!

Autor:

Sport

08.04.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener i njegova ekipa preuzeli "fenjer" u popularnom "kalču" nakon današnjeg poraza.

PREDAJA NIJE OPCIJA: Stanković spreman da "potone" sa Sampdorijom!

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Neverovatan meč gledali smo ovog popodneva u Đenovi. Sampdorija i Kremoneze odigrali su odličnu utakmicu u 29. kolu Serije A. Derbi začelja rešen je nakon drame u samom finišu susreta kada su gosti stigli do preokreta i pobede od 3:2 (1:1).

Izabranici Dejana Stankovića ostali su na samo 15 bodova, čak 11 manje od Specije i kako stvari stoje sledeće sezone takmičiće se u nižem rangu.

Što se tiče srpskog trenera, već je pričao da je spreman da "potone" sa klubom i od jeseni pokuša da ga vrati među najbolje u Italiji, a isto je ponovio i nakon današnjeg poraza na "Luiđi Ferarisu".

- Ostajem da se borim sa njima, imamo obavezu da budemo tim do kraja - poručio je doskorašnji strateg Crvene zvezde.

Nije ovo prvi put od Stankovićevog dolaska da Sampdorija ispusti bod(ove) u poslednjim trenucima meča. Ovaj put je dvaput vodila, do 2:1 domaćini su stigli u 66. minutu, ali su gosti iz Kremone pogocima u 85. i 95. minutu uspeli da preokrenu.

- Žao mi je, nisam očekivao takvu završnicu utakmice. Momci su pružili maksimum, odigrali su dobru utakmicu izuzev poslednjih 10 minuta - konstatovao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading