MEĐUNARODNI OGRANI SLEPI NA DEJSTVO KURTIJEVIH ZLIKOVACA: Tužno je kad policija ispituje trenera, Srbija uvek uz svoj narod na KiM!

Autor:

Sport

08.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svet nije video ovakvo ugnjetavanje i maltretiranje, a dodatno boli činjenica da iz Evrope uglavnom ćute na ovakve sramne poteze tzv. kosovskih vlasti."

MEĐUNARODNI OGRANI SLEPI NA DEJSTVO KURTIJEVIH ZLIKOVACA: Tužno je kad policija ispituje trenera, Srbija uvek uz svoj narod na KiM!

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Kešelj

Nakon maltretiranja zbog tablica, brojnih, gotovo svakodnevnih hapšenja, na meti tzv. kosovskih organa našli su se sada i srpski sportisti na Kosovu i Metohiji. Tužan je dan kada moramo da slušamo vesti kako policija tzv. države ispituje trenera za šta sprema decu i šta deca treniraju, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu sporta Republike Srbije Marko Kešelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Keselj (@keselj11)

- Nebrojano puta videli smo kako međunarodni organi slepo posmatraju dejstvo Kurtijevih zlikovaca kojima je jedini zadatak istrebiti Srbe sa teritorije Kosova i Metohije. Od konstantnih pretnji, pljački, neosnovanih i izmišljenih razloga za hapšenja, do ranjavanja srpske dece na naše svete praznike, to uvek sprovode kao monstruoznu za njih poslasticu i nema Božića ili Vaskrsa kada se njihove zločinačke radnje ne ponavljaju.Svet nije video ovakvo ugnjetavanje i maltretiranje, a dodatno boli činjenica da iz Evrope uglavnom ćute na ovakve sramne poteze tzv. kosovskih vlasti - ističe Marko Kešelj.

- Ministarstvo sporta i država Srbija su uz sve svoje sportiste na Kosovu i Metohiji, decu i profesionalne sportiste koji godinama biju bitku da im se omogući osnovno ljudsko i sportsko pravo - da se takmiče i pobeđuju. Država Srbija će uvek i zauvek biti uz svoj narod - poručio je Kešelj. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading