PREMIJER LIGA: Kejn i VAR spasili Totenhem, Aston Vila nastavila seriju - Čelsi doživeo novi DEBAKL! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je još šest mečeva u Premijer ligi.

PREMIJER LIGA: Kejn i VAR spasili Totenhem, Aston Vila nastavila seriju - Čelsi doživeo novi DEBAKL! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn na meču sa Brajtonom

Fudbaleri Totenhema su savladali ekipu Brajtona sa 2:1 (1:1) u meču 30. kola engleske Premijer lige, čime su ostali u trci za plasman u Ligu šampiona.

Son je doveo domaćina do prednosti u 10. minutu, nakon sjajnog udarca sa distance, ali su gosti, koji su bili bolji na ovom duelu, stigli do izjednačenja u 34. minutu preko Luisa Danka.

Početkom drugog dela smo videli čarke pokraj terena, a direktan crveni karton su dobili i Stelini i De Zerbi, treneri obe ekipe. Ključan trenutak meča viđen je u 70. minutu, kada je Kaoru Mitoma srušen u kaznenom prostoru, a iako je snimak jasno pokazivao da je u pitanje jedanaesterac, sudije iz VAR sobe nisu reagovale, pa je rezultat ostao 1:1.

To je Totenhem u finišu meča iskoristio, pa je golom Harija Kejna u 79. minutu stigao do sva tri boda.

Do pobede je došao i Vulverhempton, koji je na svom terenu savladao Čelsi sa 1:0 (1:0).

Očigledno da šok terapija na klupi "plavaca" nije dala rezultate, pošto tim iz Londona nije uspeo da ozbiljnije pripreti golu Žozea Sa. Jedino gol na meču je delo Matiasa Nunjesa, koji je sjajnim udarcem matirao Kepu u 31. minutu meča, i tako svom timu doneo bitna tri boda.

Tri boda je osvojila i Aston Vila, koja je sa 2:0 (0:0) pobedila Notingem Forest. Mrežu "šumara" je načeo Betrand Traore u 48, dok je u 94. minutu Oli Votkins postavio konačan rezultat.

Odigrana su još tri meča u ovom terminu, a pobede su upisali Njukasl, Vest Hem i Bornmut.

"Svrake" su gubile sa 1:0 na poluvremenu u Brentofodru, ali su pogocima Isaka i Vilsona stigli do sva tri boda. Vest Hem i Bornmut su minimalnim rezultatima stigli do sva tri boda, a strelci su bili Harison Rid, koji je postigao autogol u 23. minutu, dok je Biling u 40. osigurao "trešnjicama" pobedu u Lesteru.

Ostao je da se odigra još jedan meč današnjeg programa, a od 18:30 će se sastati Sautempton i Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading