JEDAN OD RETKIH KOJI VERUJE U DUŠANA: Italijan svojom izjavom razgalio Vlahovića! (FOTO)

Autor:

Sport

04.04.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak od kojeg se mnogo očekivalo stao uz srpskog napadača.

JEDAN OD RETKIH KOJI VERUJE U DUŠANA: Italijan svojom izjavom razgalio Vlahovića! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Reakcije Dušana Vlahovića tokom meča Juventus - Sampdorija

Nekadašnji fudbaler Juventusa i Fiorentine, Federiko Bernardeski, govorio je o učinku Dušana Vlahovića u dresu "stare dame". Iako je imao korektan učinak u redovima "bjankonera" dugo je bio pod lupom fudbalske javnosti u Torinu te je na osnovu ličnog iskustva govorio o poziciji u kojoj se nalazi srpski napadač.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Federiko Bernardeski

- Kada napravite takav transfer sve se zaista promeni, Tada i shvatite da u timu kakav je Juventus se prihvataju samo pobede i golovi. Nema priče, samo se učinak gleda. Faza prelaska je veoma delikatna, iziskuje promenu mentaliteta. Više nije sve na tebi kao igraču i čoveku kao što je u Fiorentini, već je neophodno dati se u službu tima što je najveća poteškoća - rekao je Bernardeski i dodao:

- Dušan se odlično integrisao i ide mu u svakom smislu. Može se mnogo toga reći o njemu, ali on je pre svega izvanredan igrač. Ukoliko ne postigneš gol na tri ili četiri utakmice u Fiorentini to prođe neopaženo, ali u Juventusu u takvoj situaciji pritisak i odgovornost rastu. Nije to ni loše, ako igrač shvati na pravi način. Sve to je proces rasta koji igrač mora da prođe. Tako se postaje odgovorniji, mentalno i fizički jači. Očekivanja vas teraju da više radite kako biste ih ispunili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading