DNO DNA! Skandal SVETSKIH RAZMERA: Isplivalo na koji način poznati fudbaleri VARAJU ŽENE!

Autor:

Sport

04.04.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je zaista velika sramota.

DNO DNA! Skandal SVETSKIH RAZMERA: Isplivalo na koji način poznati fudbaleri VARAJU ŽENE!

Foto: shutterstock

Engleski tabloid "San" doneo je ekskluzivnu vest u kojoj je objasnio da je sve više fudbalera počelo da koristi ugovor o poverljivosti.

Sve ovo poznati fudbaleri rade kako ne bi bili uhvaćeni u prevari i kako bi sprečili žene s kojima imaju vanbračne odnose da progovore. Na ovaj način fudbaleri plaćaju velike svote novca te tako pokušavaju da osiguraju diskreciju.

Englezi takođe navode nedavni slučaj u kom je jedan igrač, bivši engleski reprezentativac, naterao svoju ljubavnicu da ćuti tako što ju je primorao da potpiše ovu vrstu kontroverznog ugovora i "naredbe o ćutanju". 

Republika

Foto: Profimedia

 

Fudbaler je navodno zaplašio samohranu majku tako što ju je naterao da potpiše ovaj ugovor i pritom joj za to platio oko 23.000 evra te uložio dodatnih 600 evra za advokata koji joj je kasnije slao pisma upozorenja.

Žena je ispričala svoju stranu priče i tvrdila kako je zvezda u jednom trenutku postala i "agresivna‘" kada je ona na prvu loptu odlučila da odbije takvu vrstu saradnje.

Tereza Parker, šef komunikacija organizacije "Women‘s Aid" dotakla se ove teme:

- Užasno je za ženu kada mora biti suočena sa zastrašujućim ponašanjem od strane fudbalera, pri čemu se oseća prisiljenom da potpiše taj ugovor i izbriše fotografije i poruke. Uvredljivo je i neprihvatljivo da fudbaleri koriste svoju finansijsku moć i status za zakonsko zastrašivanje žena - rekla je ona, pa dodala:

- Moramo se suprotstaviti kontroliranom ponašanju u vezama. Oni koriste ovaj ugovor kao alat za kontrolu. Imaju neograničene resurse i koriste ih kako bi zastrašili žene i sprečili ih da govore svoju istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading