NOVA LJUBAVNA DRAMA LEONARDA DIKAPIRJA: Holivudska zvezda konačno ljubi "stariju" devojku - evo koga je upecao! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.04.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, najpoznatiji neženja uživa u ljubavi sa popularnom voditeljkom, Majom Jamom.

NOVA LJUBAVNA DRAMA LEONARDA DIKAPIRJA: Holivudska zvezda konačno ljubi "stariju" devojku - evo koga je upecao! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Poznati glumac Leonardno DiKaprio oduvek je voleo mlađe devojke, tako je i sada uhvaćen sa atraktivnom voditeljkom. Poznato je da nakon što svaka njegova devojka napuni 25 godina, on sa njom raskine.

Međutim, izgleda da je Leonardu dosadila granica, pa je lestvicu podigao za par godina iznad, pa se tako sada spekuliše da je u vezi sa Majom Jamom. Inače, Maja je inače voditeljka britanske verzije rijalitija "Ljubavno ostrvo". 

DiKaprio, kojeg tablodi opisuje kao "najpoželjnijeg holivudskog neženju" navodno se potajno viđao sa televizijskom voditeljkom starijom četvrtinom veka, i čak joj je "poslao ruže kao romantični gest" nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leonardo DiKaprio ima novu devojku

Standardno neimenovani izvor rekao je za medije da su Leonardo, za kojeg se do juče mislilo da je u vezi s modelom Điđi Hadid, i Maja "redovno u kontaktu i bili su na nizu dejtova".

- Oboje su nedavno izašli iz dugih veza tako da ni jedno od njih ne želi srljati, zabavljaju se i žele da vide kako će im ići - otkrio je izvor za "The Sun".

Par  se prošlog mesac sastajao u Njujorku, gde su oboje bili zbog posla. Takođe su snimljeni u martu kako napuštaju klub "Le Piaf" u Parizu s prijateljima. Još u februaru ove godine, njih dvoje su viđeni kako zajedno tulumare u Londonu i to na dve različite zabave, tokom vikenda u kojem se dodjeljuju nagrade BAFTA.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Jama (@mayajama)

 

- Oni žive u različitim zemljama, a Maja je već imala vezu na daljinu i zna da je to teško. Leo joj se sigurno udvarao, voli da provodi vreme s njom - uverava insajder za medije.

Do pre nekoliko dana Leo je još bio u navodnoj vezi sa Điđi Hadid (27), koja je započela u septembru 2022. godine druženjem na njujorškoj nedelji mode. Tačnije, njih dvoje su prekinuli vezu koja je tek počela, a zatim u martu ponovno pokrenuli glasine da su skupa nakon što su viđeni na istoj post-oskarovskoj zabavi, onu koju su organizirali Bijons i Džej-Zi u legendarnom "Chateau Marmontu", a viđeni su zajedno i na zabavi pre same dodela u Los Anđelesu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Điđi Hadid sa sestrom Belom

Drugi neimenovani izvor je pre nekog vremena za "The People" izjavio kako je Điđ završila svaku pruču sa Leom.

- Oni su na vrlo različitim mestima u životu. Njoj je želja biti mama. Želi ozbiljnu vezu. Ionako to nikad nije bilo tako ozbiljno. Nekako se samo od sebe raspalo - rekao je dobri poznavalac mentalnog sklopa poznate manekenke.

Leo je pre Hadidove bio u petogodišnjoj vezi s manekenkom Kamilom Morone (25), s kojom se razišao prošle godine. Tada su svi krenuli govoriti o "kobnoj 25-oj" kada je Leo u pitanju. Time su osim "žutim štampe" bavili i ozbiljni analitičari i studenti psihologije koji su pisali seminarske radove o udvaračkim navikama moćnog holivudskog glumca i producenta.

 

 

Maja Jama je, pak, prošle godine raskinula zaruke s NBA zvezdom Benom Simmonsom (26). Zajedno su proveli nešto više od godinu dana, no vezi je presudila razdvojenost i oni su se "teška srca" i "prijateljski" razišli.

Tabloidi kažu kako Leonardova navodna nova veza s 28-godišnjakinjom stiže u pravom trenutku jer DiKaprio "očajnički pokušava da promeni sliku o sebi kao nekome ko izlazi samo sa ženama mlađim od 25 godina". Zato je, kako se piše, zainteresiran za "zreliju vezu".

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Leonardo DiKaprio

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading