BOSANSKA MAFIJA UCENJIVALA MILANA STANKOVIĆA? Pevač bio prinuđen da NAPUSTI ESTRADU zbog PRETNJI!

Autor:

Zabava

03.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Stanković napustio je estradu zbog navodnih pretnji bosanske mafije.

BOSANSKA MAFIJA UCENJIVALA MILANA STANKOVIĆA? Pevač bio prinuđen da NAPUSTI ESTRADU zbog PRETNJI!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Milan je iznenada odlučio da prekine saradnju s Bubom Korelijem i Džalom Bratom, koji su mu uradili četiri pesme, 2020. godine, nakon što je odbio da ga njihov menadžerski tim uzme pod svoje.

Njihova ideja je bila da se, s obzirom na uspeh poslednjih singlova, a koje potpisuje sarajevski dvojac, isključivo oni bave njegovom karijerom i organizuju mu nastupe, te da od toga imaju i veći deo zarade, što je Stanković odbio. Kada im je saopštio da ne želi da sarađuje s njima i da hoće samostalno da vodi svoju karijeru, njima se to nije dopalo.

Republika

Foto: Instagram.com

Buba Koreli i Džala Brat

Jedan od dva izvora bliska Stankoviću otkrio je za Kurir da je tada počeo da dobija ozbiljne pretnje od sarajevskog kriminalnog miljea, koji je usko povezan s Bubom Korelijem i Džalom Bratom, a koji je vodio njihove karijere. Njega je ovo jako uplašilo i u potpunosti poremetilo. Pretnje je dobijao gotovo na svakodnevnom nivou - od toga da se neće dobro provesti ni on ni njegova porodica, da više i ne pomišlja da kroči u Sarajevo, kao i da će mu zauvek uništiti karijeru jer ga drže u šaci s navodnim kompromitujućim informacijama iz privatnog života, koje bi mu napravile haos.

Drugi izvor, koji je u potpunosti potvrdio priču prvog, dodao je i da je uplašeni Milan, pošto je bio upućen u to da se ovi ljudi ne šale i da su ozbiljni u svojim namerama, a poučen sličnim iskustvom Maje Berović i Senide Hajdarpašić, koje su se našle na meti upravo tog bosanskog klana, odlučio da je za njega najbolje da se povuče sa estrade i nestane iz javnog života.

Pošto je tada bila u jeku pandemija koronavirusa, nije bilo snimanja emisija niti nastupa, Milan se tada ozbiljnije posvetio molitvama i čitanju duhovne literature. Čim se ukazala prilika, počeo je i da obilazi manastir, gde je boravio i po nekoliko meseci u kontinuitetu. U manastiru je osetio mir i sigurnost, a u razgovoru s duhovnicima shvatio je da je to za njega pravi životni izbor, a ne estrada. To je sve doprinelo da donese konačnu odluku da se više ne bavi pevanjem, što se ni sada, tri godine kasnije, nije promenilo.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

Pevače vrbovali Buba i Džala

Kurir je svojevremeno pisao o kriminalcima na estradi koji se u javnosti predstavljaju kao biznismeni, menadžeri i producenti. Novac stečen od bavljenja kriminalom i drugim nezakonitim i mutnim poslovima mafijaši godinama ulažu u karijeru nekog pevača kako bi ga na taj način ubacili u legalne tokove.

U ovaj krug ušle su brojne poznate ličnosti, najčešće pozajmljivanjem novca. Oni su spremni da ulože na desetine hiljada evra u njihove pesme, spotove i organizaciju koncerata, da bi kasnije uzimali i više od polovine zarade muzičara. Neki od njih izašli su iz cele priče i pre nego što su ušli, tačnije nakon pokušaja Bubinog i Džalinog vrbovanja. Neke pevačice sarađivale su sa sarajevskim dvojcem kako u duetima, tako i što su uzimale pesme od njih, nakon čega su oni pokušali da ih uvuku u mašinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading