PREOKRET! Nemanja Radonjić u CENTRU PAŽNJE! Reči Hrvata o srpskom asu ODZVANJAJU!

Autor:

Sport

04.04.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Jurić govorio je o svom fudbaleru.

PREOKRET! Nemanja Radonjić u CENTRU PAŽNJE! Reči Hrvata o srpskom asu ODZVANJAJU!

Foto: Profimedia

Profimedia

Fudbaleri Torina odigrali su nerešeno protiv Sasuola u gostima u meču 28. kola Serije A (1:1), a jedan od najboljih aktera ove utakmice bio je reprezentativac Srbije, Nemanja Radonjić.

Radonjić je počeo duel kao starter, pružio je fenomenalnu partiju, te je uspeo da pogodi prečku i postigne pogodak koji je, nažalost, poništen zbog ofsajda u kom je bio asistent Nikola Vlašić.

Pokazao je Srbin da na njega može ozbiljno da se računa, a to je potvrdio i trener Torina, Hrvat Ivan Jurić. Radonjić i Jurić su, ne tako davno, bili i u sukobu, ali je to, sva je prilika, ostalo iza njih, pa je hrvatski trener pohvalio srpskog asa.

Da, na ovom meču nedostajao je samo gol. Ono što se desilo protiv Juventusa je bilo korisno, možda mu je baš to trebalo, šok, da shvati da mora da promeni život. Ja to dobro vidim, da je željan - rekao je trener Torina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Sasuolo - Torino

 

Nemanja Radonjić je ove sezone u dresu Torina odigrao 25 utakmica u Seriji A i uspeo je da upiše po dva gola i asistencije. U sastav "bikova" stigao je kao pozajmljen igrač Olimpika iz Marseja, ali je ubrzo aktivirana otkupna klauzula, te je on i zvanično postao član Torina.

Sada se Radonjić bori za minute, ali i status prvotimca za narednu sezonu jer su česte bile priče o njegovom odlasku iz kluba i stavljanju na transfer listu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading