NA METI HULIGANA! Navijači uleteli na teren i NAPALI fudbalera, UDARALO ga i OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morao je da beži glavom bez obzira.

NA METI HULIGANA! Navijači uleteli na teren i NAPALI fudbalera, UDARALO ga i OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Veljko Nikolić i Almedin Ziljkić

Nekadašnji fudbalerviše srpskih klubova, Vojvodine, Donjeg Srema i Novog PazaraAlmedin Ziljkić, prošao je kroz pakao u Bosni i Hercegovini.

On trenutno nastupa za Sarajevo i sa svojim klubom uspeo je da stigne do preokreta i pobede protiv Slobode u Tuzli (3:2), ali će Ziljkić, koji je bio jedan od najboljih pojedinaca ovog meča, susret pamtiti po dešavanjima nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ziljkić je, posle dva postignuta gola, dospeo na metu razjarenih navijača Slobode koji su utrčali na teren da se fizički obračunaju sa njim. Posle njegove reakcije zasut je predmetima koji su stizali sa dela gde su bili navijači, a ubrzo je stiglo i saopštenje Sarajeva.

Almedin Ziljkić, koji je u svojoj karijeri nastupao za oba tuzlanska premijerligaša, po završetku utakmice je krenuo da se pozdravi sa svojim prijateljima. Po dolasku ispred tribine, na kojoj je bilo oko 50-ak ljudi, je doživeo da mu neko sa tribina uputi salve uvreda i psovki na račun njegove porodice. Naš fudbaler je reagovao instinktivno i ušao u verbalni dijalog sa jednim od navijača, za šta svakako nema opravdanja. Nakon toga je doživeo pretnje sa tribine, ali i od pripadnika obezbeđenja, koji je bio tu i posmatrao celu situaciju i koji je mogao na vrlo jednostavan način da reši ceo "problem". Ziljkić se već odmakao od tribine i krenuo prema svlačionici, pa je bilo sasvim dovoljno da ga isprati sa ostalim fudbalerima - počeli su iz FK Sarajevo, pa nastavili:

 

 

- Ipak, pripadnik obezbeđenja je izabrao drugi način i prvo zapretio da će ga udariti, a potom to i učinio, što je izazvalo dodatne probleme. Sve kasnije izgovoreno bilo je rečeno pod utiskom tog nemilog događaja. Nažalost, vidimo da su prsti upereni prema našem fudbaleru i mi koristimo priliku da kažemo da ćemo stati iza njega u ovom slučaju, jer smatramo da niti je započeo incident, niti je bilo koga ugrozio fizički, za razliku od obezbeđenja koje je uradilo upravo suprotno. U naguravanju je još nekoliko naših fudbalera dobilo udarce, a naš trener golmana Ibro Hodžić, koji je stao kako bi zaštitio igrače i odveo ih prema svlačionici, je doživeo da mu jedan od njih zapreti te ga pozove na fizički obračun. FK Sarajevo najoštrije osuđuje sve nemile scene na stadionima, ali ponavlja da će uvek čvrsto stajati na strani naših fudbalera u bilo kojoj situaciji, a pogotovo u situacijama poput ove sa Tušnja, kada su doživeli fizički napad - stoji, između ostalog, u saopštenju.

Nedugo zatim, oglasio se i sam Ziljkić.

- Prvo da kažem, nisu to Tuzlaci jer Tuzlaci su ljudine. Krenuo sam do člana rodbine, da mu dres poklonim, gde su se našla dva čoveka i počela po imenu da mi vređaju ženu i dvoje dece. Oni su mene gađali flašom, gde sam je vratio i nisam mogao verovati šta se događa. Uz to čovek iz obezbeđenja se zaleteo i nisam ni pomislio da će me udariti. U javnosti pokušava da se predstavi iskrivljena slika o svemu. Danas sam dao gol i nisam slavio jer sam igrao u Slobodi i nikada ne bih slavio. Opet kažem, Tuzlaci su moja braća, ovi pojedinci neka se stide. Evo momak sam kaže da me napao kolega. Ovo je sport, fudbal, nije mesto u osiguranju kompleksašima, koji hoće na foru da se čuje za njih - istakao je Ziljkić.

Zaista, sraman incident koji će sigurno odjeknuti u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading