BRUTALAN ODGOVOR SRBINA! Stankovića navijači SRAMNO vređali, njegove reči ODZVANJAJU širom Italije!

Autor:

Sport

03.04.2023

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sampdorije imao je šta da kaže.

BRUTALAN ODGOVOR SRBINA! Stankovića navijači SRAMNO vređali, njegove reči ODZVANJAJU širom Italije!

Foto: Profimedia

Dejan Stanković i Sampdorija poraženi su od Rome 3:0 na rimskom Olimpiku u meču 27. kola italijanske Serije A, ali je rezultat ove utakmice ostao u senci ispada navijača "vučice".

Nekadašnja legenda Intera, ali i Lacija, Dejan Stanković, nije omiljena ličnost među pristalicama Rome, te su oni rešili da udare nisko i rasističkim povicima "cigane, cigane", napali su srpskog trenera.

Posle reakcije Žozea Murinja huligani su se smirili, a nakon samog meča Stanković je rešio da odgovori na ove napade.

Zahvaljujem Žozeu, jer nisam ni primetio. Što se tiče skandiranja, ponosan sam na to ko sam. Ponosan sam što sam ciganin - zagrmeo je nekadašnji trener Crvene zvezde i njegove reči pogodile su čitavu Italiju.

 

 

U sve se uključio i Žoze Murinjo:

Dejan ne treba da mi se zahvaljuje, mnogo puta sam vređan na toliko različitih načina. Sagradio sam zaštitni zid oko sebe, Deki je uradio potpuno isto. On je sjajan čovek, ali ipak nije dobro za njegovu porodicu kod kuće da čuje to - istakao je Murinjo i dodao:

- Pratio sam svoj instinkt, Deki je moj prijatelj i on je nedodirljiv.

Roma se posle 28 odigranih kola nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 50 osvojenih bodova. Isto toliko ima i Inter, dok Milan ima jedan bod više.

Sa druge strane, Sampdorija je na korak od Serije B i trenutno ima 15 bodova, čak deset manje od Specije koja je prva "iznad crte".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading