STANKOVIĆ DOŽIVEO KOLAPS U RIMU: Roma SRUŠILA Sampdoriju i GURNULA je na ivicu AMBISA! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Dejana Stankovića je doživela novi udarac u borbi za opstanak.

STANKOVIĆ DOŽIVEO KOLAPS U RIMU: Roma SRUŠILA Sampdoriju i GURNULA je na ivicu AMBISA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Fudbaleri Rome pobedili su na svom terenu Sampdoriju sa 3:0 (0:0) u meču 27. kola italijanske Serije A.

Strelci za Rimljane su bili Vajnaldum u 57, Dibala sa bele tačke u 88, odnosno El Šaravi u 94. minutu meča.

Uspevala je Sampdorija da odoleva celo prvo poluvreme, najviše zahvaljujući golmanu Nikolasu Ravalji, ali im u drugom delu igre nije bilo spasa. "Najzaslužniji" za kolaps Đenovljana je bio Žeison Muriljo, koji je u 52. minutu dobio crveni karton, čime je dodatno otežao svom timu borbu na "Olimpiku".

Samo pet minuta kasnije je na semaforu stajalo 1:0, a strelac je bio Žoržinjo Vajnaldum, posle asistencije Nemanje Matića. Na drugi pogodak se čekalo do samog finisa, kada je Paulo Dibala u 88. minutu pogodio sa bele tačke, nakon što je Vajnaldum iznudio penal. Konačan rezultat utakmice postavio je Stefano El Šaravi u četvrtom minutu nadoknade.

Posle ovog duela, Rimljani se nalaze na deobi treće pozicije sa Interom, a obe ekipe imaju po 50 osvojenih bodova. Sa druge strane, Dejan Stanković i njegova Sampdorija su i dalje na 19. mestu, sa svega 15 osvojenih bodova, čak deset manje od Specije, koja je prva ekipa iznad crte.

U narednom kolu, Roma će gostovati Torinu, dok Sampa čeka na svom terenu Kremoneze, u meču u kom prosto mora da pobedi ukoliko želi da i naredne sezone bude član Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading