ODJAVIO PIKSIJA, PA UMALO DOBIO BATINE! Dmitrović na meti RAZJARENIH navijača, NAPALI njega i još jednog Srbina! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika neprijatnost na aerodromu.

ODJAVIO PIKSIJA, PA UMALO DOBIO BATINE! Dmitrović na meti RAZJARENIH navijača, NAPALI njega i još jednog Srbina! (VIDEO)

Foto: Starsport

Marko Dmitrović

Marko Dmitrović već neko vreme ne izlazi iz centra pažnje fudbalske javnosti.

Prvo ga je, na meču PSV-a i Sevilje, napao huligan kog je nekako uspeo da savlada, zatim su ga navijači Fenerbahčea pogodili upaljačem, da bi posle toga Dmitrović obavestio selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da više neće braniti za reprezentaciju kako bi se posvetio klubu.

Sevilji ove sezone ne ide u šampionatu Španije gde su u vikendu za nama poraženi od Hetafea sa 2:0 i trenutno su na 14. poziciji La Lige sa 28 osvojenih bodova, samo dva više od Valensije koja je prva ispod crte.

Navijači su besni zbog rezultata, pa su napali fudbalere i to na aerodromu, tražeći da se ekipa probudi. Na udaru su bili i Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj, a obezbeđenje je sprečilo veći incident koji je mogao da rezultuje čak i fizičkim obračunom.

 

 

Klub je posle svega otpustio Horhea Sampaolija kom ni rezultati u Evropi nisu pomogli da ostane na klupi, a da li će to dovesti do boljih igara i rezultata Sevilje ostaje da se vidi posle reprezentativne pauze.

Kada su u pitanju Dmitrović i Gudelj, njih dvojica su se našla na spisku Dragana Stojkovića Piksija za kvalifikacione utakmice Srbije sa Litvanijom i Crnom Gorom. Gudelj će se priključiti timu, dok je Dmitrović obavestio Piksija da više neće braniti za reprezentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading