SRAMOTNO! Napao Srbina, pa osuđen kao da NIŠTA NIJE URADIO!

Autor:

Sport

08.03.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligan je dobio mizernu kaznu za ovaj incident.

SRAMOTNO! Napao Srbina, pa osuđen kao da NIŠTA NIJE URADIO!

Foto: Tanjug/AP

Marko Dmitrović i navijač PSV-a

Veliki skandal potresao je Ligu Evrope kada je huligan, inače navijač PSV-a, u Ajndhovenu napao srpskog golmana Marka Dmitrovića.

Uspeo je brzo Dmitrović da ga savlada, vandal je iznet sa terena, a sada ga je stigla i kazna za ovo delo. Čini se, mizerna!

On je dobio kaznu od tri meseca zatvora, od čega je mesec dana uslovno. Takođe, izrečena mu je dvogodišnja zabrana odlaska na područje oko stadiona PSV-a u Ajndhovenu.

Uđete na teren pijani. To je nepoštovanje prema igračima, fudbalskom klubu i pravim navijačima PSV-a. Sebe nazivate fudbalskim navijačem, ali ovo nema veze sa fudbalom - rekao je sudija na izricanju presude.

Iz Tužilaštva su dodali sledeće:

- Ono što je trebalo da bude zabavno fudbalsko veče poremećeno je njegovim ponašanjem.

Odbrana huligana bila je da se ničega ne seća jer je bio pijan.

- Izašao sam na teren, sve je prošlo neverovatno brzo. Pre nego što sam postao svestan, ležao sam na zemlji i odvelo me je obezbeđenje - rekao je on.

Podsetimo, ovaj mladić je fizički napao Dmitrovića, ali ga je Srbin brzo savladao. Kasnije je huligan zbog ovog ispada ostao i bez posla, a izbačen je i iz grupe navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading