POJAVIO SE SNIMAK SKANDALA U PODGORICI! Navijači Crne Gore VREĐALI svog golmana! Zasmetao im je SIMBOL SRBIJE! A, onda su počeli MEĐUSOBNO da se obračunavaju (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Crne Gore Lazar Carević našao se na udaru navijača, zbog simbola Srbije koje je nosio na rukavicama.

POJAVIO SE SNIMAK SKANDALA U PODGORICI! Navijači Crne Gore VREĐALI svog golmana! Zasmetao im je SIMBOL SRBIJE! A, onda su počeli MEĐUSOBNO da se obračunavaju (VIDEO)

Foto: printscreen/facebook

Veliki broj navijača "hrabrih sokolova" uputio je uvrede na račun golmana novosadske Vojvodine, samo zato što je na rukavicama imao boje srpske zastave.

Čuvar mreže Lala dobio je uvrede na društvenim mrežama, ali i na stadionu u Podgorici, pred početak utakmice drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Samo tri dana posle meča osvanuo je snimak na kojem se vidi kako pristalice reprezentacije Crne Gore vređaju Carevića, ali ga i gađaju raznim predmetima.

 

 

Golman je ostao pribran i miran, iako je imao šta da poruči grupi koja ga je verbalno maltretirala.

Navijači Crne Gore, poznati kao "komite", napravili su još jedan incident tokom te utakmice, pošto su se u jednom trenutku potukli između sebe na severnoj tribini.

 

 

I tada su ceo događaj snimile kamere, obračun navijača na stadionu "Pod Goricom", a na snimku koji je stigao do društvenih mreža vidi se da su u rešavanju nesuglasica koristili i stolice koje su bacali jedni na druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading