TEROR ŠKOTA: Kiprani NADRLJALI na "Hempden parku"! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.03.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lak posao za izabranike selektora Klarka na startu kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

TEROR ŠKOTA: Kiprani NADRLJALI na "Hempden parku"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Robertson na meču Škotska - Kipar

Selekcija Škotske trijumfalno je započela pohod ka Evropskom prvenstvu. Škoti su na "Hempden parku" nadigrali reprezentaciju Kipra rezultatom 3:0 (1:0), upisavši prva tri boda u kvalifikacijama.

Na taj način, selektor Klark je opravdao očekivanja saveza, pošto je u petak produžio ugovor do 2026. godine, a okršaj je u Glazgovu sa tribina pratilo gotovo 50 hiljada gledalaca.

Vodeći gol za domaćina delo je Mekgina u 21. minutu meča, a pobedu je potvrdio Mektomini sa dva pogotka u završnici duela. Valja dodati da je levi bek Liverpula Robertson upisao dve asistencije, kao i da su Kiprani utakmicu završili sa desetoricom zbog isključenja Joanua u sudijskoj nadoknadi.

 

 

Takmičenje u kvalifikacionoj grupi A> nastavlja se u utorak mečevima Škotska - Španija, odnosno Jermenija - Kipar, a vizu za Nemačku overiće dve prvopaslirane selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading