Derbi 18. kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

25.03.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polet (Ljubić) – Borac 1926 (Čačak) (nedelja, 26. mart, 11:00).

 

Čini se da se Srpska liga – grupa Zapad svela na trku Smederevaca i Čačana za prvo mesto i da će do kraja ova dva kluba voditi veliku bitku za prolaz u viši rang. Smederevci su za sada bolji za tri boda, ali ima još puno da se igra.

 

Borac u ovom kolu ide u Ljubić, a Polet je na solidnoj 5. poziciji i poznat je kao jedan od najboljih timova na domaćem terenu. Nema Polet šansu da se uključi u vrh, ali baš zato će rasterećeno igrati svaki naredni meč i možda pomrsiti konce nekom favoritu. U prošlom kolu je porazom u Smederevu (1:2) prekinuo niz dobrih rezultata. S druge strane, Borac je u sjajnoj seriji i u mislima mu je samo kako stići i prestići konkurenta iz Smedereva.

U prvom delu sezone Čačani su slavili pobedu nad Poletom na svom terenu od 3:1.

U nedelju, 26. marta od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Poleta iz Ljubića i Borca 1926 iz Čačka.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading